Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a rezolvat problema jucătorului U21: Florin Niță ar putea părăsi FCSB

www.fanatik.ro
Florin Niță

Gigi Becali a spus de mai multe ori că fotbalul reprezintă o afacere, iar patronul FCSB rămâne fidel acestei devize. Ultimul sacrificat pe altarul acesteia ar putea fi Florin Niţă.

Transferul tânărului Andrei Vlad (18 ani), în schimbul căruia roş-albaştrii au plătit 400.000 de euro, l-ar putea determina pe Becali să accepte o eventuală ofertă pentru Niţă, care a avut o ascensiune fulminantă în ultima perioadă.

De altfel, Andrei Vlad nu este văzut doar ca o soluţie de rezervă, în ciuda vârstei fragede.

Citește și: Veste bună pentru Contra: Ce jucător se întoarce la Dinamo pentru a fi titular

"Va fi soluţia la U21 pentru următorii cinci ani. De acum nu mai avem nevoie de jucători U21, va juca în locul lui Niță", a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Într-un asemenea scenariu, Nicolae Dică nu va mai fi obligat să-l folosească pe Dennis Man sau un al jucător de câmp U21, astfel că tehnicianul roş-albaştrilor va putea să-i trimită în acelaşi timp pe teren pe Filipe Teixeira, Constantin Budescu, Florin Tănase şi Denis Alibec (sau Harlem Gnohere). Practic, niciunul dintre numele mari nu ar mai trebui sacrificat.

Este însă puţin probabil că Niţă va accepta statutul de rezervă în Liga 1, chiar dacă de curând a semnat un nou contract cu FCSB, în condiţii financiare mai avantajoase. Portarul de 30 de ani a intrat în circuitul naţionalei, iar trecerea pe bancă la echipa de club ar face ca şansele sale de a evolua pentru "tricolori" să scadă dramatic.

În acest context, nu trebuie exclusă o eventuală vânzare a lui Niţă. Mai ales că Becali ar face o adevărată afacere. Goalkeeperul vicecampioanei a venit liber de contract de la Concordia Chiajna, în 2013, iar prestaţiile pe care le-a avut au dus la explozia cotei sale de piaţă, care în prezent este de aproximativ 2 milioane de euro.

Roş-albaştrii ar fi acoperiţi şi la capitolul experienţă, un aspect important când vine vorba despre postul de portar. Nicolae Dică îl are la dispoziţie pe Eduard Stăncioiu. La 36 de ani, acesta a fost campion cu CFR Cluj şi a luptat pentru titlu cu ASA Tg. Mureş, astfel că sfaturile sale i-ar putea ajuta pe tinerii Andrei Vlad şi Toma Niga. În plus, rămâne o soluţie decentă, în cazul în care puştii de la FCSB nu confirmă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.