Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali amenință Federația cu JUDECATA, după suspendarea uriașă primită: 'Nu au cum să nu mă lase să merg la meciuri. Asta e pușcărie'

fanatik.ro
gigi becali

Gigi Becali a declarat, joi, că suspendarea dictată de Federaţia Română de Fotbal în cazul său va fi anulată, el menţionând că va ataca hotărârea şi în instanţă.

"O să se anuleze, o să o atac şi în instanţă civilă. Problema este mentaliatea, adică îl ataci pe şeful meu, stai că-ţi dau la cap. Când o să se termine în România chestiunea asta? Când o să avem judecători şi comisii adevărate? Dacă ei se supun lui Burleanu, dacă el Burleanu a putut să stăpânească, vă daţi seama ce oameni slabi avem în toată federaţia şi în tot fotbalul?", a spus Becali la Pro X.

Citește și: Burleanu i-a decis soarta lui Daum: Ce a hotărât șeful FRF în privința selecționerului

El a precizat că nu înţelege de ce a fost suspendat. "Nu înţeleg de unde până unde. Nu are de unde să-mi dea suspendare. Nici nu m-am dus la comisie, doar am trimis scris. Nu vreau să stau în faţa la orice om de nimic ca să judece pe mine. 65.000 că, vezi Doamne, i-am zis (lui Daum) drogangiu. Păi a fost condamnat pentru consum de droguri. A doua, că am spus că jucătorii din Africa, că nu poţi să te înţelegi de ei că n-au educaţie. N-am nicio problemă de culoare, de discriminare, eu am o problemă de adaptare", a explicat Becali, conform News.ro.

Gigi Becali a menţionat că nu poate fi considerat finanţator la FCSB şi clubul nu trebuia amendat. "Clubul ce vină are? N-am nicio treabă cu clubul, mi-am luat banii, nici măcar finanţator nu mai pot fi numit pentru că eu nu mai finanţez, mi-am luat banii. Sunt nişte lucruri în România… te cruceşti. Nu au cum să nu mă lase să merg la meciuri, cum adică, asta înseamnă puşcărie".

Becali a fost suspendat şase luni, respectiv patru luni, de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal în două dosare, sancţiuni decise miercuri. În plus, Gigi Becali a fost penalizat cu 130.000 de lei.

Citește și: Mărturisire emoționantă a premierului Tudose: 'Mama a murit fără ca eu să pot să-i explic...'

Deciziile din cele două dosare sunt următoarele, conform site-ului FRF:

"Admite cererea formulată de reclamanta FRF, prin Secretar General împotriva pârâtului George Becali. În temeiul art. 52 al. 1 şi 2 lit. b coroborat cu art. 52 al. 1 şi 4 din RD se sancţionează pârâtul George Becali cu măsura suspendării pentru 6 luni şi penalitate sportivă de 65.000 lei. În temeiul art. 45 din RD pârâtul George

Becali va executa sancţiunea suspendării pentru 6 luni şi plata penalităţii sportive de 65.000 lei. Admite cererea formulată de reclamanta FRF, prin Secretar General împotriva pârâtului George Becali. În temeiul art. 54 al. 1 din RD se sancţionează pârâtul George Becali cu măsura suspendării pentru 4 luni şi o penalitate sportivă în cuantum de 65.000 lei. În temeiul art. 54 al. 1 dn RD se sancţionează Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei".

Articolele în baza cărora s-au decis sancţiunile prevăd "comportarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului" şi "Rasismul. Xenofobia. Discriminarea. Denigrarea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.