Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, AMENINȚAT cu judecata de un celebru fotbalist: 'Eu sunt din cartier'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Un jucător dorit cu insistență de Gigi Becali îl atacă dur acum pe șeful FCSB! Deranjat de faptul că Becali a insinuat că nu și-ar fi apărat corect șansele în meciul cu Viitorul, Cristian Săpunaru a făcut câteva declaraţii pe care Becali nu le-a mai auzit de la un jucător de fotbal!

"De-aia merge cu procesul la TAS? Atunci sa mă duc şi eu să îl dau în judecată pe domnul Becali dacă tot e aşa tare în gură. De unde până unde nu ai voie să greşeşti? Dânsul, când a fost pe acolo, pe la ‘şcoală’, şi a ieşit, a spus că nu o să mai apară pe la TV, că işi iubeşte familia şi că o să îl intereseze mai mult familia. Dar văd că iar bate câmpii cam mult”, a spus fostul fundaș al Rapidului.

Citește și: Halep se mai LUPTĂ pentru un premiu la Roland Garros: Unde poate fi VOTATĂ - VIDEO

Fundaşul Astrei a continuat cu discursul furibund, afirmând că nu se va duce niciodată la FCSB şi chiar îl ameninţă pe patronul echipei.

Citește și: SCANDAL în avionul naționalei: Un jurnalist a fost BĂTUT de un jucător

"Dacă vrea să aiba un razboi cu mine mediatic, nicio problemă. Pentru că nu sunt prost, sunt crescut în cartier şi pot să îi răspund când vrea dânsul. Să işi vadă de treaba lui, de echipa lui, să vada de ce echipa lui a terminat pe locul 2 şi cam atât.

Nu are ce să îmi facă mie niciodată o ofertă Steaua, nu o să mă duc niciodată. Am văzut că a apărut şi prin ziare că ma duc eu la Steaua. Eu când am dat declaraţia m-am referit la cu totul altceva, iar eu la Steaua nu o să ajung niciodată”, a spus Săpunaru la Dolce Sport TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.