Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali anunță CEL MAI MARE CUTREMUR din JUSTIȚIE: 'Le ia sutienul? Să mă ierte Udrea, dar...'

fanatik.ro
gigi becali

Gigi Becali anunță că ”cel mai mare cutremur din justiție” va veni de la CEDO. Patronul Stelei spune că CEDO îi va da dreptate în procesele pe care le are împotriva statului român. La România TV, Becali a felcitat-o pe Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, pentru curajul pe care îl are că a denunțat mai multe fapte de natură penală.


Citește și: Cât a dat un MILIONAR pe chiloții amantei lui Adolf Hitler, Eva Braun, la o licitație / FOTO

Becali se bucură că Elena Udrea trece prin momente grele, pentru că, spune el, deputata PMP nu a vrut să-i răspundă la telefon pe când el era în pușcărie și voia să fie ajutat.

Despre Virgil Măgureanu, fostul șef la SRI, Becali a spus că e ”un moș senil”. Nici Livia Stanciu, fostă șefă a ÎCCJ, acum la CCR, nu a scăpat de tirul lui Becali. ”Are o mentalitate criminală!”, a tunat milionarul

”Pe doamna Măgureanu o felicit pentru curajul ei. Tot ce spune e super adevărat. Nu minte nimic.

Are o mentalitate criminală doamna Livia Stanciu. Bagă la puşcărie milionari pentru că ea avea un apartament şi un Lăstun.

Citește și: Robert de Niro îi cere lui Barack Obama să-l bată pe Donald Trump și anunță că se mută în Italia / VIDEO

De ce nu a spus Băsescu să mi se dea drumul. Avea putere Băsescu atunci. De ce nu m-au lăsat să vin acasă.

Acum le ia sutienul? Să mă ierte doamna Udrea, dar atunci când eu țipam și urlam și plângea familia mea și ea avea putere, avea Guvern, nu a făcut nimic. Trebuia să se ducă la Băsescu și să îi spună: ”Băi, Traiane, nu e în regulă, uite, Gigi stă de un an la pușcărie! Nu i se dă voie să vină acasă!” Acum e de vină sistemul? Am cerut să vorbesc la telefon cu doamna Udrea când eram la puşcărie şi nu a vrut să vorbească cu mine.

Cel mai mare cutremur din justiţia românească va fi când vor fi trei achitări ale mele la CEDO. Atunci se va cutremura justiţia românească. Pe Livia Stanciu să o dăm afară din toate funcţiile. Să plece de acolo să nu îi mai vedem faţa.

Citește și: Pozițiile SEXUALE care-i ÎNNEBUNESC pe bărbați

Când aveam PNG vreo 17% mi s-a cerut să mă întâlnesc cu Virgul Măgureanu. Un dobitoc. Un moş senil. Dacă politicienii au fost controlaţi de Măgureanu e grav. Nu îl duce mintea. Vă reproduc ce am spus atunci. Senilul ăsta poate să conducă? Cum să stai la cheremul lui Măgureanu? Să îţi fie frică de acel senil?”, a spus Becali la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.