Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali contraatacă: Ce nume nou a găsit pentru Steaua

fanatik.ro
gigi becali

Gigi Becali a dezvăluit că a înregistrat la OSIM o nouă denumire pentru clubul său, în eventualitatea în care magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție nu vor fi de acord cu cererea de rejudecare a speței legată de numele Steaua și Steaua București.

Astfel, finanțatorul Stelei a înscris la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci o nouă denumire - Sporting Steaua, anunță TV Digi Sport. În prealabil, Becali a înaintat deja celor de la OSIM denumirea de Fotbal Club Sportiv București. "Când apare motivarea, îmi dă posibilitatea să fac suspendarea executării. Dacă îmi dă suspendarea, rămân cu numele până la Înalta Curte. Dacă nu, o schimb, dar o schimb între competiţii.

Dacă e să rămân aşa, schimb numele în fiecare an, în 2018, în 2019, ca să vadă Talpan. Ei sunt oameni de nimic, tâlhari, îmi dă casa, o renovez şi apoi îmi zic «dă-mi casa!». Eu o să schimb numele în FCSB - Fotbal Club Sportiv București, l-am și înregistrat deja, pentru orice eventualitate", a declarat finanțatorul Stelei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.