Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali dă o lovitură de un milion de euro pe piața transferurilor: Cine ajunge lângă Șumudică

www.looktv.ro
Gigi Becali bani

Gigi Becali a primit semnale de la Kayserispor că echipa lui Şumi va plăti 1,5 milioane de euro pe Boldrin. Mijlocaşul vrea să lase FCSB pentru locul 15 din Turcia.

Fernando Boldrin se antrenează încă sub comanda lui Nicolae Dică în cantonamentul din Slovacia, la Samorin, însă are bagajele făcute. Brazilianul de 28 de ani nu va mai ajunge în Grecia întrucât cei de la PAOK Salonic au tergiversat discuţiile şi nu şi-au rezolvat încă problemele cu staff-ul tehnic. Așa că sud-americanul va merge în Turcia, acolo unde-l va regăsi pe Marius Şumudică, antrenorul care l-a adus în România. Kayserispor, locul 15 în ultima ediţie a Super Lig, este interesată de Boldrin, Gigi Becali a solicitat 1,5 milioane, atât cât le-a cerut şi elenilor, iar "otomanii" au transmis că, în principiu, sunt dispuşi să plătească această sumă.

Citește și: Simona Halep e prima în lume: Clasamentul făcut public de WTA

8 goluri şi 6 pase decisive a reuşit Boldrin pentru Steaua în 39 de meciuri în sezonul precedent#mce_temp_url#

Ceea ce ar însemna un profit de un milion de euro pentru patronul Stelei. Becali a plătit 400.000 de euro Astrei ca să-l ia vara trecută de la Giurgiu şi i-a achitat câte 10.000 de euro pentru fiecare dintre cele 10 luni petrecute de brazilian la formaţia roş-albastră. Boldrin vrea să plece din România, întrucât nu se mai simte confortabil în Liga 1. În plus, are promisiunea că va câştiga cel puţin dublu în Turcia. Gigi Becali a vrut şi acum jumătate de an să-l cedeze, la Astra, la schimb atunci cu Morais şi cu Teixeira, anunță gsp.ro.

11.000 €este salariul lunar al brazilianului la roş-albaştri

"Boldrin este un fotbalist care-mi place, eu l-am adus în România şi mai multe vom detalia zilele viitoare, mi-l doresc mult. Cristi Săpunaru nu vine, continuă la Astra, cu Edi Iordănescu"

Marius Şumudică, antrenor Kayseri

"Nu mai pleacă la greci, merge la turcii lui Şumi. Vor veni să semnăm actele. Iau 1,5 milioane de euro pe el", a apus Gigi Becali pentru fanatik.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.