Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali desfiinţează jucătorii după egalul cu Sparta Praga

fanatik.ro
gigi becali

Patronul Stelei și-a desființat echipa după egalul scos de Steaua în fața Spartei Praga, 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor.

Citeşte şi: ŞOC în Formula 1: Soacra lui Bernie Ecclestone a fost răpită şi se cere o sumă colosală pe capul ei

"E foarte bine, după cum au stat lucrurile, părerea mea e că e foarte bine. Această echipă Sparta Praga nu ne poate bate niciodată, pentru că e o echipă, dar... să nu zic niște lucruri. Noi nu am avut cu cine juca, Stanciu nu a avut cu cine juca, Aganovici îi era frică de minge, Tudorie, zici că îl mușcă mingea. Am vorbit și cu Mihai Stoica la pauză, i-am spus asta nu e o echipă care să ne bată pe noi. Dacă era și Hamroun și Popa, făceam scor cu ei.  Ce, lui Hamroun îi dăm bani degeaba? Trebuie sa joace pentru ei. M-am convins pentru totdeauna. Dacă n-ai valoare, nu poti castiga la fotbal. Cred ca Hamroun pleaca. O sa vina banii pe el.Au avut ocazii, dar nu datorită unui joc elaborat. Dacă îl mai dau și pe Stanciu, puteți uita de Steaua în viitori trei-patru ani. Nu-mi fac probleme pentru retur, ei nu au cum să ne marcheze gol în retur. Știm că Aganovici nu face față, știm că Tudorie nu face față. Aduc jucători dacă ne calificăm în grupele Europa League. Eu nu risc averea familiei. Eu mă bucur că am dat doi jucători pe patru milioane și am scăpat de cheltuieli de 160.000 de euro pe lună. Sunt bani mulți", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Citeşte şi: Miliardarul Ioan Niculae a dat o țeapă de 284 de milioane de lei: Cine e VICTIMA

Stanciu spune ca nu se gandeste la un transfer in strainatate si vrea sa mai obtina o calificare in grupele europene alaturi de Steaua. "A fost un meci destul de greu, stiam ca ne asteapta o partida dificila. Ne-am descurcat destul de bine, rezultatul este echitabil. Ne avantajeaza putin egalul, sansele raman 50-50. Echipa e omogena, au avut rezultate bune in Europa League. Vom avea un meci greu la Bucuresti, sper sa-l castigam. Nu-mi ia foarte mult sa ma antrenez pentru lovituri libere, raman de doua ori pe saptamana alaturi de colegi si ma pregatesc suplimentar.

Nu sunt eu liderul Stelei, ne dorim cu totii sa ajungem in grupele unei competitii europene. Trebuie sa-i ajutam pe cei nou-veniti sa se integreze, sa inteleaga ce inseamna Steaua. Trebuie sa formam o echipa cat mai repede si sa indeplinim obiectivele pe care ni le-am propus. Nu eu decid pretul meu, singurul gand al meu e sa ne calificam in grupele Europa League sau Champions League. Doar la asta ma gandesc. Daca vom trece de Sparta Praga, nu cred ca mai conteaza cu cine vom pica, orice se poate intampla. Avem sansele noastre si le vom juca!", a spus şi Stanciu la sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.