Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, dezvăluiri de la TAS: 'S-au folosit de mine'

www.gsp.ro
Gigi Becali MM Stoica

Gigi Becali a dezvăluit după audierile de la TAS că cei de la Viitorul au invocat problemele pe care patronul Stelei le-a avut în trecut în timpul audierilor privind cazul titlului de campioană.

"Așteptăm! Din ce am înțeles, s-au folosit de mine în apărarea lor. Au amintit de episodul cu Bacău și Baciu, de Dosarul Valiza. De asemenea, au spus că Becali se laudă prin țară că o să câștige, iar jucătorii Viitorului ar fi fost afectați la ultimul lor meci de acest lucru.

Am vorbit cu mai mulți avocați, care mi-au spus că în litera legii nu aș avea cum să pierd, dar dacă se va judeca emoțional, probabil că ei ar fi câștigători", a spus Becali pentru TV Digi Sport.

Dacă în Dosarul Valiza, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru dare de mită și fals în înscrisuri, în 2012 patronul FCSB a fost nevoit să le plătească celor de la FCM Bacău un milion de euro în contul transferului lui Eugen Baciu, în urma unei decizii luate de TAS.

După acea decizie, Becali a fost aproape de a cere Parlamentului European dizolvarea forului sportiv. Miercuri au avut loc a Lausanne audierile în procesul de la TAS, dintre Steaua și Viitorul, care va decide cine este campioana României. La finalul audierilor, cei de la TAS au anunțat că o hotărâre în acest caz va fi comunicată joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.