Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali este TERMINAT: Vestea TERIBILĂ pe care a primit-o

Gigi Becali

Ministerul Apararii ii cere 37 de milioane de euro lui Gigi Becali pentru ca intre 2004 si 2014 a folosit brandul Fotbal Club Steaua Bucuresti, fara sa aiba acceptul Clubului Sportiv al Armatei.

Prejudiciul a fost stablit de acelasi evaluator care in urma cu doar cateva luni stabilea ca brandul consacrat in Ghencea valoreaza peste 57 de milioane de euro. Becali spune insa ca nu a pagubit Armata si mizeaza pe o decizie favorabila in justitie.

Citește și: Punctul G există, însă nu toate femeile îl au. CUM afli dacă îl ai

La nici trei luni dupa ce brandul Fotbal Club Steaua a fost evaluat la 57,3 milioane de euro, Clubul Sportiv al Armatei a aflat cati bani ar fi pierdut intre 2004 si 2014. In zece ani, numele si sigla au fost folosite de echipa de fotbal al lui Gigi Becali, iar la cererea clubului detinut de Ministerul Apararii Nationale, evaluatorul a stabilit valoarea prejudiciului: aproape 37 de milioane de euro. O suma fabuloasa, crede Gigi Becali.

"Un prejudiciu nu poate fi stabilit de un evaluator, ci doar de instanta de judecata. Armata trebuie sa vina cu probe ca sa demonstreze ca a pierdut zeci de milioane de euro. Sa demonstreze ca, de cand au marca, au castigat milioane de euro. Mai mult, pot sa demonstrez ca firma FC Steaua Bucuresti nu a castigat atatia bani niciodata" a fost reactia lui Gigi Becali.

Citește și: Noi reguli pentru înmormântări. Amenzi uriașe pentru cine nu le respectă

Asta inseamna ca intre cele doua tabere se va declansa un nou razboi in justitie. Cel mai recent a fost castigat in prima instanta de Becali si ii permite ca firma lui sa foloseasca in continuare numele FC Steaua Bucuresti. De aceea, finantatorul echipei de fotbal marturiseste ca ar fi inregistrat deja doua noi marci la OSIM cu acelasi nume.

"Eu nu am adus niciun prejudiciu clubului Armatei. Dimpotriva. Ba chiar sa demonstreze ca cineva le-a interzis sa foloseasca numele Steaua in toti acesti ani", mai adauga Gigi Becali. El asteapta o instiintare oficiala de la Clubul Sportiv al Armatei si ii recomanda sa dea in judecata mai degraba OSIM-ul care i-ar fi permis sa foloseasca brandul cand a preluat echipa. Asa ca intre armata si Becali exista o singura cale de impacare, sa achite toate pretentiile financiare ale clubului militar, prejudiciul plus valoarea marcii.

Citește și: Povestea crunta a unor egipteni aflati la bordul avionului EgyptAir

Daca vrea sa foloseasca in continuare marca FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali trebuie sa scoata din buzunar 100 de milioane de euro pe care sa ii dea Armatei. O investitie absolut colosala tinand cont de valoarea fotbalului romanesc, informează PRO TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.