Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali face totul pentru a-i lua titlul Regelui Hagi: Mutarea de forţă a milionarului

www.looktv.ro
Gigi Becali bani

Gigi Becali ar da orice să câştige campionatul. Chiar dacă Viitorul Regelui Hagi a fost deja premiat, milionarul nu renunţă. A făcut o mutare de forţă pentru a câştiga războiul la TAS. Steliștii se pregătesc deja pentru litigiu, dincolo de declarațiile lui Becali și ale angajaților săi. L-au contactat pe Jorge Ibarrola, un fost judecător de la TAS, care și-a deschis o societate de avocatură după ce i-a expirat mandatul de la Lausanne, anunţă gsp.ro.

Citește și: Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, face topless / FOTO HOT

Ibarrola e specializat în litigii din sport și are faima unui avocat învingător după ce s-a impus în toate procesele în care s-a implicat în domeniul sportului: a reprezentat-o pe CFR și a scăpat-o de o depunctare, apoi a readus-o pe Chiajna în Liga 1, după ce FRF organizase un baraj Concordia-Rapid și ilfovenii picaseră în liga secundă. Steliștii ar putea plăti 100.000 de euro pentru a-şi asigura serviciile acestui avocat, plus taxele de la TAS, ceva mai mult de 10.000 de euro pentru ca litigiul să fie judecat în regim de urgență, mai spune sursa citată.

"Avocatii spun ca 100% avem dreptate. Liga n-a omologat nimic. A dat o tablita, un pahar de tabla. Stampila conteaza, omologarea rezultatului. Pe aia o da federatia!", spune Becali. Stelistii vor sa ceara despagubiri de la Liga daca nu vor castiga titlul la TAS. "Dincolo de aceasta discutie starnita de o eroare a Ligii Profesioniste trebuie cu totii sa apreciem ceea ce s-a intamplat la Viitorul!", spune presedintele FRF Razvan Burleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.