Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, furibund în direct: Ce le-a transmis duşmanilor săi

Gigi Becali

Gigi Becali a avut în această seară o intervenție la tv în care a ținut să transmită mai multe mesaje pentru Victor Pițurcă, Marius Lăcătuș și Tudorel Stocia.

"Acest Pițurcă este cel pe care l-am cunoscut și a fost prietenul meu. A spus lucruri drepte și corecte, cu mici nebunii. Credeam că a luat-o razna, dar văd că e normal, nu-mi pare rău că mi-a fost prieten. Tot ceea ce a spus, a spus cu demnitate. Piți, ascultă-mă, actele mele sunt făcute legal. Nu se poate întâmpla nimic!", i-a spus Becali lui Victor Pițurcă.

Latifundiarul le-a transmis mesaje și lui Marius Lăcătuș și Tudorel Stoica, ambii prezenți alături de Victor Pițurcă în studioul TV Digi Sport.

"Lăcă, ai rămas același om cu suflet de copil. Vrei să se implici la CSA, să faci lucruri acolo, foarte bine, să-ți dea Dumnezeu sănătate! Tudorele, am luat Steaua cu macaraua. Am luat o macara și am luat Steaua cu macaraua. Atât am vrut să spun, dar urmează să declar eu cum am luat Steaua. Tudorele, tată, du-te la parchet și spune că Becali a luat Steaua cu macaraua și pune-i să verifice dacă am dreptate sau nu", a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.