Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali își anunță revenirea în politică: Vreau îmbisericirea României! Ce i-a scris lui Băsescu

becali

Gigi Becali a mărturisit că, pe vremea când era la puşcărie, i-a scris o scrisoare preşedintelui României de atunci, Traian Băsescu, în care îşi cerea iertare pentru că l-a jignit în repetate rânduri. Mai mult, Becali le-a scris şi procurorilor care au instrumentat cazul "Valiza, "pe care i-a insultat de-a lungul timpului.

Citește și: Victor Ponta nu mai are scăpare: DNA i-a descoperit implicarea și în dosarul cumnatului său

Gigi Becali a declarat, într-o intervenţie la România TV, că în puşcărie a învăţat să nu mai poarte ură faţă de oameni şi, mai mult, a învăţat să le ceară scuze celor pe care i-a supărat. În acest context, el a mărturisit că i-a trimis o scrisoare lui Traian Băsescu, din puşcărie, în care îi cerea iertare.

Citește și: DNA, reținere spectaculoasă în această seară

"I-am cerut iertare lui Traian Băsescu printr-o scrisoare. I-am scris din temniţă. I-am scris aşa: "Vă rog frumos să mă iertaţi, dacă v-am greşit. Chiar dacă mă veţi graţia sau nu, eu nu am niciun fel de supărare. Scrisoarea a fost scrisă doar pentru a-mi cere iertare pentru ce am făcut". Dacă Traian Băsescu a fost pus de Dumnezeu preşedinte în ţara noastră, eu nu aveam voie să jignesc conducătorul", a declarat Gigi Becali.

Citește și: Date de ultimă oră: Numele lui Călin Popescu Tăriceanu apare într-un dosar de corupție

Latifundiarul a adăugat că fostul şef al statului nu i-a răspuns la scrisoare, însă s-a simţit vinovat pentru faptul că l-a insultat. "Dacă Traian Băsescu se află în spatele condamnării mele, asta nu ştiu. Dar ştiu sigur că eu sunt vinovat pentru faptul că l-am jignit. Nu se poate să-l jigneşti, aşa cum o faceam eu, pe preşedintele ţării", a mai spus Gigi Becali.

Citește și: STENOGRAME INCENDIARE Numele lui Crin Antonescu, alături de Victor Ponta: Am vorbit cu Crin

Mai mult, acesta a mărturisit că le-a cerut iertare chiar şi procurorilor. "Simţindu-mă tot timpul cu conştiinţa murdară, am pus mâna şi am scris la trei procurori pe care am considerat că i-am jignit în dosarul Valiza. Le-am cerut iertare pentru cuvintele urâte pe care le-am adus", a precizat latifundiarul.

Acesta a vorbit şi despre viitorul său în politică şi a mărturisit că va susţine un partid, unul care va fi condus de "oameni cu putere duhovnicească". "Politică o să fac, în sensul că o să susţin un partid care să îmbisericească România. Un partid care va fi format şi condus de oameni cu putere duhovnicească. Oameni care se pun în genunchi la Guvern, fac rugăciunea şi apoi vor conduce ţara. Oameni care în Parlamentul României o să spună întâi "Tatăl Nostru" şi apoi o să înceapă şedinţa din Parlament", a conchis Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.