Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali își face praf echipa: Nu prea mi-a convenit jocul echipei din prima etapă

Bugetul.ro
Becali bugetul

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că "nu prea i-a convenit jocul" echipei conduse de Nicolae Dică din prima etapă, când a câștigat în prelungiri cu 2-1 în fața formației FC Voluntari, dar a precizat că jucătorii săi au totuși valoare.

"Mie nu prea mi-a convenit jocul. Voiam ceva mai mult. Dar științific vorbind, am avut 70% posesie și văd că am avut cei mai mari coeficienți, așa cum Steaua nu a avut niciodată. Și acum revizuiesc, zic că sunt mulțumit. Probabil mai sunt de pus la punct niște relații de joc, dar valoare clar există. Anul ăsta se vor bate pentru locul 2 CFR Cluj, FC Viitorul, Dinamo și CSU Craiova. La locul 1 nu se vor bate, pentru că acolo este unul războinic care e greu de biruit", a spus finanțatorul, scrie agerpres.ro.

Gigi Becali a menționat că nu e surprins de transferul atacantului formației CSU Craiova, Andrei Ivan, la FC Krasnodar, precizând chiar că la un moment dat intenționa să plătească 3 milioane de euro pentru acesta. "Ivan am înțeles că a fost dat cu 3 milioane de euro, nu cu 4. 1 milion este bonus nu știu ce. Nu m-a surprins transferul lui. Eu știam că are ofertă de 3 milioane și chiar voiam să dau eu. Ivan e un jucător valoros care se agață de adversar, e ca un scai, are și mobilitate și viteză, le are pe toate. Nu are execuție, dar o reglează pentru că e tânăr", a afirmat Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.