Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali îi cere ajutorul lui Liviu Dragnea: 'Să se implice și să pună ordine'

Gigi Becali

Gigi Becali e fan declarat al PSD, încă din mandatul de președinte al lui Victor Ponta, deși el a fost deputat PNL. Acum, Becali vrea ajutor de la noul șef al social-democraților, Liviu Dragnea, în războiul cu Ministerul Apărării pentru Steaua.

Becali îi cere lui Dragnea să se implice și să ia măsuri astfel încât Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua” să nu își facă, așa cum a anunțat, echipă de fotbal.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

"Peluza Sud si o parte din Peluza Nord, poate toata peluza, se vor duce la echipa pe care o fac ei, iar milioane de suporteri raman la Steaua adevarata, unde sunt palmaresul si istoria, adica la mine.

Ei nu vor putea sa faca nimic, e un foc de paie. Daca domnul Dragnea a zis ca Armata nu are ce sa caute in fotbal, sa se implice acolo si sa puna ordine.

Citește și: Madonna ȘOCHEAZĂ din nou: Ce a putut să facă pe scenă / VIDEO HOT

Pe mine ma incanta ceva ce am vazut la echipa. E adevarat ca nu am avut un parcurs foarte bun, dar am vazut ceva la echipa ce vreau de mult sa vad, posesia. Reghecampf a rezolvat un lucru mare, eu de multi ani vreau asta. E adevarat ca daca nu se adauga si golul, toata lumea spune ca e criza. Dar eu patronul, care vreau posesia, trebuie sa rezolv si golul.

Au fost discutii si cearta intre Meme si Reghe, ca nu merge echipa. Le-am zis sa nu mai faca galagie, sa lase echipa in pace. Nu vrea sa il schimb pe Reghecampf niciodata, eu am fost multumit mereu. O sa fac echipa in iarna, e imposibil sa nu mearga, daca nu merge vom vedea, luam masuri. Dar ce sa nu mearga? Campionatul ii iei.

Citește și: GAFĂ de zile mari a unei prezentatoare: A rămas în sânii goi, în fața telespectatorilor / VIDEO NECENZURAT

Am vorbit cu Budescu acum 2 zile, daca nu pleca in China vine la Steaua, suta la suta. Nu ii da nimeni salariul de la mine. Plus ca el este stelist infocat, e disperat sa vina.", a spus Gigi Becali la Sport.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.