Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali îi cere iertare lui Traian Băsescu: 'Între mine și Băsescu va fi numai pace'

www.activenews.ro
Gigi Becali

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Becali i-a cerut iertare lui Traian Băsescu, după ce fostul președinte s-a pronunțat în favoarea latifundiarului în conflictul pe care acesta îl are cu Armata pentru marca Steaua. De asemenea, latifundiarul din Pipera i-a mulțumit că, la un moment dat, a intervenit pentru Steaua, astfel încât echipa nu a mai fost retrogradată. Becali a spus că nu va da detalii despre ce a însemnat acest ajutor decât după ce fapta se va prescrie.

Pentru chestia asta, o să-i cer să mă ierte pentru cât l-am atacat și-i promit acum că nu-l voi mai ataca niciodată, pentru dreptatea pe care o face acum. Poți să-i pui multe în cârcă lui Băsescu, dar nu-i poți spune că nu e patriot. Dacă nu intervenea la Mircea Sandu, când am fost condamnat în dosarul ”Valiza”... a intervenit să ajute Steaua. Nu pot spune cum, că ar fi o problemă, dar dacă nu intervenea, Steaua era retrogradată. Când se prescrie, vă spun cum m-a ajutat Băsescu.

Lider ALDE atac la Tudorel Toader: NU știm dacă mai este ministrul Coaliției PSD-ALDE

Dacă era Băsescu acuma, suna la Ministerul Armatei și-i spunea ”să-ți vezi de treaba ta!”.”, a declarat Becali, pentru B1 TV.

În schimb, Becali l-a criticat pe Liviu Dragnea și l-a acuzat că pretinde că este patriot, dar nu face nimic pentru români. În cazul de față, consideră acesta, șeful PSD, ar fi trebuit să-l sune pe Ministrul Apărării și să-l întrebe de ce vrea armata să distrugă un brand precum Steaua.

Dacă tot spune Dragnea ”românii, românii, românii!”... Păi, băi, Dragnea, uite cum Băsescu spune și ia apărarea dreptății! De ce nu-l întreabă Dragnea pe Ministrul Apărării ”n-aveți niște juriști? Nu vedeți că nu puteți participa deloc în competiția națională? Dacă nu puteți face fotbal, de ce mai luați bani de la buget pentru Liga a treia, a patra?” De ce vreți să luați un brand românesc, băi, Dragnea, care te dai patriot? Ca să-l distrugeți?

Cer încă o dată iertare lui Băsescu, că a răspus la mânia mea cu duh de pace și eu primesc. Între mine și Băsescu va fi numai pace!”, a spus Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.