Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali îi dă sfaturi Elenei Udrea despre post: 'Are un corp frumos și smintește bărbații'

nasul.tv
elena udrea

Gigi Becali continuă să uimească. Latifundiarul din Pipera i-a dat sfaturi de viaţă fostei blonde de la Cotroceni, Elena Udrea.

Citește și: S-a stabilit cât trebuie să dureze o partidă de sex

Gigi Becali a explicat ce înseamnă și cum trebuie ținut postul, comentând astfel mesajele publicate de Elena Udrea, pe Facebook, în care anunță zilnic ce mănâncă și ce bea, încă de la începutul Postului Sfintei Marii. ”Eu ţin post cât pot pentru că am probleme de sănătate. Postul este pregătirea trupului pentru a primi Sfânta Împărtășanie. Postul de alimente e o mică parte din ceea ce trebuie să facem pentru pregătire. Dacă doar postim şi nu renunţăm la păcate, nu are nicio valoare postul. ”, a spus Gigi Becali, la Antena 3, arătând că el are dezlegare de la duhovnic să consume lapte și brânză în această perioadă.

Citește și: Iubire ca-n România: Un artist căsătorit are amantă cu 32 de ani mai tănără și are și 3 copii cu două femei

”Postul de alimente e o mică parte din ce trebuie să facem. Dacă postim doar din alimente și nu renunțăm la altele, nu are valoare. (...) Dacă vrea să facă postul să se împărtășească vrednică, atunci trebuie nici să se ducă la mare. Pentru că are un corp frumos și smintește bărbații. Trebuie să spui la împărtăşanie că ai fost la plajă şi că ai smintit bărbaţii. Dacă spui, se şterge. Nu poți să slujești și lui Dumnezeu și lui Satan. Fac o mare confuzie! La mine în casă nu există carte care să propovăduiască alte religii. Avea nevasta mea o carte "Codul lui da Vinci". Voia să o citească. Am aruncat-o în coşul de gunoi. Astea sunt cărţi eretice. ”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și: Analist politic: România e într-o stare de alarmă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.