Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali îl laudă pe Benzar, după meciul cu Plzen: Patronul FCSB a dezvăluit că fotbalistul fumează

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, după victoria cu Viktoria Plzen, din Liga Europa, că şi Romario Benzar fumează, nu numai Denis Alibec. Însă Becali a fost foarte mulţumit de evoluţia lui şi de cea a lui Dragoş Nedelcu, dar "oamenii" care i-au "băgat 600.000 de euro în buzunar" au fost Constantin Budescu şi Denis Alibec.

"Hai să vedem cine cară pianul, pentru că eu sunt încântat de doi mari jucători, Nedelcu şi Benzar. Părerea mea e că Benzar e unul dintre cei mai mari fundaşi dreapta din Europa. I-am spus aseară: Nu fumează în cantonament, dar am auzit că mai trage câte o ţigară în timpul liber. Şi o demonstrează. Nedelcu e frumuseţe, te încântă, numai când îl vezi cum aleargă, cum deposedează, cum pasează. Budescu şi Alibec sunt jucători valoroşi, care îţi câştigă un meci. Nu arbitrul ne-a câştigat nouă meciul în seara asta, a fost diferenţă mare de valoare. Budescu şi Alibec joacă numai dacă vor. Dacă vor, acum le fac toate poftele. La ora asta, eu am câştigat 600.000 de euro. Oamenii ăştia mi-au băgat 600.000 de euro în buzunar. Mai pot să le spun ceva? Mi-au băgat 600.000 de euro în buzunar, Budescu şi Alibec, mai pot să le spun ceva? Numai că trebuie să câştige meciurile şi în campionat. Dar o să-i întreb când vor să joace în campionat. Dacă ei fac lucrurile astea frumoase şi ne încântă, ce să mai... M-a încântat chiar şi Planici. MM şi Alibec s-au împăcat înainte de meci. MM m-a sunat la pauză şi mi-a spus că s-a împăcat cu Alibec", a declarat Becali, la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa cehă Viktoria Plzen, în prima etapă a grupei G a Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Budescu '21 (penalti), '44 şi Alibec '72.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.