Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali îl vrea cu orice preț jos de la Federație pe Răzvan Burleanu: Ce coaliție cere patronul FCSB

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Odată cu ratarea calificării echipei naționale a României la Cupa Mondială din 2018, toate atacurile s-au îndreptat din nou către conducerea Federației Române de Fotbal. Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, este unul dintre cei mai aspri contestatari ai președintelui Răzvan Burleanu și cere o alianță pentru răsturnarea acestuia.

În primăvara lui 2018 vor avea loc alegerile pentru un nou mandat de președinte la FRF, iar conducătorii de cluburi care sunt împotriva lui Burleanu se tem că acesta va câștiga din nou. Este în funcție din martie 2014, iar Becali spune că doar o coaliție de proporții ar putea să îl împiedice să adune voturile necesare continuării în fruntea forului de la Casa Fotbalului.

Citește și: FCSB a anunțat prețurile biletelor pentru meciul cu Plzen: De când pot fi achiziționate

Generația de Aur, în frunte cu Hagi și Popescu, este preferată pentru conducerea fotbalului chiar și de patronul de la FCSB, care îl acuză pe Burleanu, printre altele, că a introdus "lucruri tiranice" în statutul FRF, referindu-se în principal la regula potrivit căreia la alegerile pentru funcția de președinte pot participa doar cei care au îndeplinit roluri active în asociație în ultimii doi ani, ca jucător sau ca oficial în structurile fotbalistice interne.

"Domnul Burleanu este parșiv, a pus în statutul Federației niște lucruri tiranice. Noi avem niște tineri talentați, am văzut-o în meciul cu Elveția. Viitorul sună bine. Trebuie să se coalizeze forțele sportive, jurnalistice și politice ca să-l dea jos pe acest Burleanu.

Are consiliile județene, deci are voturi, are fotbalul la sală și fotbalul feminin. Le dă avantaje ca el să obțină voturile. Trebuie să se implice forțele naționale ca să-l dea jos. Lucrează cu chestiuni tiranice. Să câștige Generația de Aur, nu să votați voi pe Burleanu iar. Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu nu pot candida, pentru că Burleanu a schimbat statutul Federației și ei nu au lucrat în fotbalul românesc în ultimii ani", a spus Gigi Becali, la postul Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.