Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali infirmă zvonurile revenirii lui Cristi Borcea la Dinamo: 'Cum să se întoarcă în fotbal când el face pușcărie din cauza fotbalului'

cristi borcea

Giani Kiriță, fost căpitan la Dinamo, a lansat ideea revenirii lui Cristi Borceaechipa alb-roșie, după ce Ionuț Negoiță a anunțat că vinde clubul pentru două milioane de euro.

Fostul conducător al clubului, ca de altfel și Nicolae Badea, au transmis că nu mai sunt interesați de o revenire, dezvăluirea fiind făcută de Gigi Becali.

Citește și: MM Stoica a postat o fotografie, după scandalul pe care l-a avut în club, alături de fiica sa: 'Am făcut ce ar face orice bărbat pentru familia sa'

"Borcea nu va mai reveni vreodată în fotbal. Chiar am vorbit cu el și mi-a zis: «Nașule, nu mă întorc în fotbal nici dacă îmi dă gratis Dinamo!». Cum să se întoarcă în fotbal când el face pușcărie din cauza fotbalului?!", a reacționat Gigi Becali pentru Fanatik.

Cristi Borcea se află în continuare sub arest după condamnarea primită în martie 2014 în Dosarul Transferurilor. Acesta ar urma să fie eliberat în luna aprilie a anului viitor. Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.