Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, prima REACŢIE după ce Mitropolitul Ardealului a ajuns la DNA din cauza lui

gigi becali

Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, s-a prezentat luni la DNA. Potrivit unor surse judiciare, mitropolitul a fost chemat să dea o declaraţie în calitate de martor, într-un dosar în care procurorii investighează modul în care omul de afaceri George Becali şi-a scris cărţile în timpul detenţiei.

Cartea „Iubirea milostivă și mântuitoare”, a lui George Becali, ar fi fost realizată cu ajutorul unor călugări de la un schit de la Muntele Athos. Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului, a coordonat lucrarea, iar luni a fost chemat la DNA pentru a da explicaţii cu privire la caracterul ştiinţific al cărţii. Pentru publicarea lucrării, Becali a beneficiat de o reducere a pedepsei.

Becali a declarat la RTV, imediat după ce Laurenţiu Streza a ajuns la DNA, că ştia că acesta urmează să fie audiat, dar i-a fost jenă să-l spună ierarhului.

"Mi se pare că este prea mult, pentru că este o chestiune de nimic. Ei vor să afle dacă acea recomandare a semnat-o mitropolitul. După ce am scris-o am dus-o la Mitropolie pentru a spune dacă este o carte cu specific teologic", a declarat Becali.

Vezi şi: Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.