Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali riscă să ajungă iar în pușcărie: Soția sa îl poate urma după gratii

Milionarul Gigi Becali trece din nou prin mari emoţii. Şeful Stelei are probleme din nou în instanţă şi alături de el, şi soţia sa Luminiţa. Cei doi au fost daţi în judecată de o firmă imobiliară, pe motiv că ar fi vândut un teren ce nu le aparţinea. Firma a deschis procesul la Judecătoria Buftea, dar primul termen nu a fost încă stabilit.

Citeşte şi: Legea alegerilor locale în două tururi depinde de UNPR! Cioloș: 'Nu îmi e clar ce vor ei'

George Becali şi soţia acestuia vor fi cercetaţi în amănunt de către autorităţi, într-un proces deschis pe numele acestora, alături de Lucian Becali, de către o societate foarte cunoscută pe piaţa imobiliară. Judecătorii din Ilfov au dispus verificarea evidenţelor Direcţiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date "cu privire la pârâţii Becali George şi Becali Luminiţa", semn că încearcă să obţină date cât mai exacte despre cei doi. Societatea cere verificarea tuturor terenurilor pe care familia latifundiarului le deţine în nordul Capitalei şi în judeţul Ilfov. De altfel, Becali şi soţia lui mai au un proces asemănător, început în 2007, iar sentinţa definitivă va fi dată de Curtea de Apel Bucureşti.

Citeşte şi: Marea Britanie face cel mai prost anunț pentru români: ”Suspendăm totul!”

În acest proces, finanţatorul Stelei este acuzat de reprezentanţii unei societăţi comerciale că ar fi vândut un teren ce nu îi aparţinea. Conflictul dintre latifundiar şi Sicomed, actuala Zentiva, a început în 2007 când, pentru prima oară, reprezentanţii companiei au cerut judecătorilor să constante că Gigi Becali şi soţia acestuia "au vândut blana ursului din pădure". Potrivit documentelor de la dosar, Becali ar fi vândut, în 2002, două hectare şi jumătate în comuna Voluntari. Teren ce ar fi aparţinut Sicomed încă de la începutul anilor '90, aici găsindu-se mai multe clădiri care aparţin companiei, anunţă spynews.

Citește și: Cum a fost fotografiat Rareș Bogdan alături de soția sa / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.