Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali riscă să se întoarcă în închisoare. Nou dosar penal, după denunţul unui jurnalist

Gigi Becali

Gigi Becali urmează să fie audiat după ce procurorii au înregistrat un dosar penal împotriva lui. Demersul vine după ce un jurnalist a depus o plângere penală de ameninţare împotriva finanţatorului FCSB, iar Becali are calitatea de făptuitor. Potrivit cancan.ro, dosarul a fost trimis poliţiştilor de la Secţia 2.

Vezi şi: Liviu Dragnea i-a convocat pe Mihai Tudose şi miniştrii PSD, în weekend. Deciziile MAJORE se vor lua în Deltă / surse

"Urmare a plângerii formulate de dumneavoastră, vă comunicăm faptul că s-a înregistrat dosarul penal împotriva făptuitorului Becali George, iar dosarul a fost înaintat la Secţia 2 Poliţie pentru a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 206, art. 368 şi 369 Cod Penal (ameninţare, instigare la ură rasială - n.r.)”, arată procurorii.

Vezi şi: Prognoza METEO: Cum va fi vremea în ultimul weekend de vară

Jurnalistul a scris în plângere că Becali a lansat la adresa lui ameninţări cu violenţa fizică în timpul unei întâlniri cu mai mulţi ziarişti. "Cu ăştia nu se poate decât ca-n Rusia, da? Buf, buf, buf, ca să ştie de frică, că nu ştiu....Şi dacă tot o ţin aşa, s-ar putea să se rezolve problema altfel. Poate îi bate Dumnezeu de-i duce prin spitale, că altfel n-ai cum, n-ai cum s-o scoţi la capăt cu ei... Sau bătuţi, bătuţi, bătuţi până când... numai în spitale să stea. Aşa se poate rezolva, altfel n-avem cum! Trebuie terminaţi în ţara asta, trebuie terminaţi... Filmat şi pe ei, dar pe la urgenţă prin perfuzii... Nu mai sunt ăla, dar spun un lucru, altfel nu se poate rezolva cu ei", a spus Gigi Becali la întâlnirea respectivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.