Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali s-a dezlănțuit după calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor: Ce vedete vrea să aducă la FCSB

Gigi Becali

După ce FCSB s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League și și-a asigurat locul în grupele Europa League și un bonus de 12 milioane de euro, Gigi Becali a anunțat că va face transferuri importante în zilele viitoare.

"Aduc 4-5 jucători acum. Vreau doi fundași centrali și un mijlocaș central. Avem nevoie de un coordonator. Iau 4-5 jucători și îi spulber pe toți din campionat. Aduc jucători din Liga 1, îi aduc pe cei mai buni", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport, potrivit gsp.ro.

Astfel, Becali ar putea încerca să transfere jucători de la Viitorul, profitând de faptul că echipa lui Hagi a ratat calificarea în play-off-ul UCL și va avea un adversar dificil în play-off-ul Europa League.

Citește și: Gigi Becali, reacție VEHEMENTĂ după numirea lui Lucescu la naționala Turciei: 'Este rușinos și regretabil'

Kevin Boli și Dragoș Nedelcu pot fi primii jucători care ar putea ajunge la FCSB în scurt timp. Cei doi au mai fost doriți de Becali, dar au refuzat să meargă la echipa roș-albastră. Acum, prezența în grupele Europa League și posibilitatea ca echipa să joace în Champions League i-ar determina să aleagă formația lui Dică.

MM Stoica și Nicolae Dică vor aduce încă un fundaș central, sârbul Bogdan Planici de la Vojvodina fiind în pole-position.

Boli, 26 de ani, este un fundaș central puternic, cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt.de. Mai are un an contract cu Viitorul

Nedelcu este un mijlocaș central de 20 de ani, cotat la 1,5 milioane de euro, sumă pe care Becali este dispus să o achite.

ÎNCEARCĂ ȘI LA COMAN?

Becali a dezvăluit că mai vrea un jucător de atac, iar soluția ar putea veni tot de la Viitorul. Patronul stelist l-a dorit cu insistență și pe Florinel Coman, atacantul echipei lui Hagi, iar acesta ar putea ajunge la FCSB pentru o sumă impresionantă, 2 milioane de euro. Singurul impediment ar fi că jucătorul este dorit și de Benfica, formație care ar fi dispusă să achite 3 milioane de euro.

Coman este un mijlocaș ofensiv, care poate juca și ca atacant. Are 19 ani și este cotat la 1,5 milioane de euro, având contract cu echipa lui Hagi până în 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.