Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali tună și fulgeră după eliminarea Stelei din Cupă de către Dinamo

gigi becali

Gigi Becali e foc și pară după ce Steaua a ratat tot sezonul! După ce Dinamo a eliminat-o pe Steaua din Cupă, Gigi Becali tună și fulgeră. „Nu am ce să spun. Nu am de ce să fiu supărat, nici nu am fost la meci. Am doar o mînie! Nu a fost un meci atît de important pentru mine. Ce a făcut Bourceanu nu se face, mai ales un jucător de experiența sa. Nu era pericol acolo încît să facă fault. Bourceanu merita cartonaș roșu. O echipă mare, dacă are avantaj și chiar dacă e în inferioritate, pasează și se distrează. Noi nu sîntem o echipă mare. Nu se dă mingea la întîmplare, pasează cu fundașii. Nu o spun la supărare, e ceea ce am constatat. Dinamo are un al 13-lea jucător în persoana lui Rednic, care este un mare antrenor. Bravo lui, felicitări! Asta are Dinamo, îl are pe Rednic! A luat niște copii de pe acolo, de pe acolo și a făcut echipă!

Citește și: STUDIU De ce blondele își încep viața sexuală mai devreme decât celelalte femei

Balaj vrea să arate că este mai mare decît este, vrea să nu acorde nimic pentru Steaua. Are o dușmănie mare de cîțiva ani pe Steaua. Dacă vezi loviturile de la 11 metri pentru Astra, faulturile la Popa de ce nu le vezi? Nu am de ce să îmi pară rău că îmi voi lua banii de pe jucători, am investit într-o comoară și cîndva o să vînd niște bijuterii.

Dacă nu voi intrat nici în Liga Campionilor, nici în Europa League, insolvența și după aceea falimentul. Voi credeți că glumesc? Cum să dau foc la bani? Nimeni în lumea asta nu face asta! Eu sînt singurul prost care dă bani. Oamenii vin, mănîncă pufuleți că e un singur prost care bagă bani. Sînt unul dintre oamenii care trag jugul în această ţară. Nu sînt nebun, am adus 200 milioane euro şi am plătit taxe de 50 milioane euro. Dacă eu renunţ la fotbal, nu o să mai fie fotbal în România.”, a spus Becali.

Citește și: O polițistă s-a pozat goală în timpul misiunii, în mașină / FOTO HOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.