Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gimnastică: Medalie de argint pentru Marian Drăgulescu la sol, la concursul de Cupă Mondială din Ungaria

dragulescu

Gimnastul român Marian Drăgulescu a cucerit medalia de argint în prima zi a finalelor concursului contând pentru "Cupa Mondială", din orașul ungar Szombathely, clasându-se pe locul secund la sol, cu o nota de 14,200 puncte (dificultate 6,5, execuție 7,7), potrivit AGERPRES.

Primul loc la acest aparat, care a deschis sâmbătă concursul, a fost ocupat de japonezul Fuya Maeno, cu aceeași notă, 14,200 puncte, departajarea pe podium fiind făcută, conform regulamentului, de nota de la execuție, unde sportivul asiatic a primit 8,4, în timp ce dificultatea exercițiului său a fost de doar 5,8. Pe poziția a 3-a la sol a fost turcul Ahmed Onder, cu 13,933 puncte.

Tot în prima zi a finalelor, în întrecerea feminină, românca Laura Jurca a fost a 6-a la paralele, cu 12,833 puncte, concursul la acest aparat fiind câștigat de suedeza Jonna Adlerteg — 14,200 puncte.

De asemenea, sâmbătă, un alt gimnast român calificat în concursul pe aparate, Cristian Bățagă, a ocupat locul 6 la inele, cu 13,333 puncte.

Duminică, în ultima zi a concursului de "Cupă Mondială" de la Szombately, vor evolua, cu șanse mari la medalii, la feminin, Cătălina Ponor, la bârnă și sol, unde a evoluat cel mai bine în calificări, Maria Holbură, la bârnă, precum și Marian Drăgulescu și Cristian Bățagă, la sărituri, Vlad Cotuna fiind prezent în finala la paralele.

Citeşte şi: Scandalul iscat în jurul benzinăriilor MOL ia AMPLOARE. Lider PMP, replică DURĂ: 'Se urmăreşte DIVIZAREA României ' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.