Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gimnastul Andrei Muntean, medaliat cu bronz la sărituri, la Universiada de la Taipei

www.agerpres.ro

Sportivul român Andrei Muntean a cucerit medalia de bronz la sărituri, miercuri, în concursul de gimnastică artistică din cadrul Universiadei de vară de la Taipei (Taiwan).

Muntean a ocupat locul al treilea în finala de la sărituri cu o medie de 14,400, după 14,800 la prima săritură și 14,600 la a doua, anunță Agerpres.

Citește și: Gimnasta Larisa Iordache, locul 5 la paralele, la Universiada de la Taipei

Aurul a fost adjudecat de dominicanul Audrys Nin Reyes, cu 14.633 (14,933, respectiv 14,783), în timp ce argintul a revenit ucraineanului Oleg Verniaev, cu 14,700 (14,766, respectiv 14,733).

Bronzul câștigat de Andrei Muntean este a doua medalie a delegației României la Taipei, după aurul cucerit marți de Larisa Iordache la individual compus. Miercuri, gimnasta legitimată la CS Dinamo va mai evolua în două finale, la bârnă și sol.

România participă la Taipei cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi. Sportivii români concurează la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo pe apă masculin, gimnastică artistică, scrimă și judo.

România s-a clasat pe locul 29 pe națiuni la Universiada de vară din 2015, de la Gwangju (Coreea de Sud), obținând 1 medalie de aur, 3 de argint și 3 de bronz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.