Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gina Pistol, PRIMELE DECLARAȚII despre relația cu SMILEY

unica.ro
Gina Pistol Smiley

Cel mai nou cuplu face furori în showbiz-ul românesc! Smiley, cel mai râvnit burlac i-a pus capac Ginei Pistol. Potrivit unor apropiaţi ai celor doi, Gina şi Smiley sunt împreună de câteva luni.

"Noi, cei din jurul Ginei, am observat că de fiecare dată când venea vorba despre Smiley, ea începea să se fâstâcească. Pur şi simplu, cum îi auzea numele, Gina se pierdea. În cele din urmă, luată la întrebări, Gina a confirmat că are o relaţie cu Smiley", a declarat un apropiat al Ginei Pistol pentru Spynews.

Prietenii spun însă că Gina trăieşte la intensitate maximă relaţia de iubire cu Smiley: "Gina e frumoasă tot timpul, dar de când e îndrăgostită, pur şi simplu radiază!"

Citeşte şi: Trafic BLOCAT pe Centura Capitalei după un accident GRAV. Un motociclist a MURIT

Luată la întrebări după ce a fost surprinsă recent de paparazzi plecând din vila lui Smiley, Gina a fost extrem de rezervată în declaraţii.

"Prefer să rămână între noi povestea asta. Nu doresc să vorbesc despre viaţa mea personală", a spus Gina Pistol pentru Spynews.

Chiar şi jurnaliştii de la CanCan au încercat să-i smulgă vedetei o declaraţie:  "Am văzut că ești într-o nouă relație cu Smiley. Sau Andrei. Cum îi spui tu?", a întrebat jurnalistul. "Cum răspunde", a spus râzând Gina.

Citeşte şi: Directorul Radioului Public, SOMAT să-şi dea demisia. Cum se APĂRĂ Georgică Severin

După despărțirea de Laura Cosoi din 2012, Smiley nu și-a mai făcut o relație serioasă. În ultimii ani s-a dedicat profund muzicii, piesele sale fiind apreciate de toți fanii. De cealaltă parte, Gina s-a despărţit recent de Alin Cocoş, după o relaţie de 4 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.