Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu atac la Ponta si PSD: Va fi cea mai mizerabila campanie

alina gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri la Adevarul Live ca se asteapta ca viitoarea campanie electorala pentru alegerile locale sa fie cea mai 'mizerabila', dupa cea prezidentiala din 2014. Totodata ea a subliniat ca nu exista niciun fel de acuzatii la adresa lui Ludovic Orban,

"Va fi poate cea mai mizerabila campanie de locale, dupa cea prezidentiala. Asa vad eu mugurii comunicarii din partea stanga. Va fi o campanie axata pe atacuri catre contracandidati.

Aleg un mod de campanie agresiv, mizerabil, cu atacuri la persoana. S-a dovedit o carte pe care pierde PSD. Nu am sa reactionez cu aceeasi moneda. Ponta spune despre trei sferturi din Romania ca sunt hoti, corupti, ca trebuie sa ajunga la puscarie din cauza fricilor sale. Justitia are in competenta sa rezolve dosare. In acest moment nu exista niciun fel de acuzatie la adresa li Ludovic Orban. Daca era si un capat de ata era speculat de PSD de 1000 de ori. Nu ne vom apleca urechea la frustrarile domnului Ponta de pe Facebook. Ne vom concentra pe campanie", a spus Alina Gorghiu.

Ea a facut aceasta remarca in contextul atacului lansat de Victor Ponta la adresa lui Ludovic Orban, privind un raport al Corpului de Control care a sesizat nereguli la Transalpina, in perioada in care Orban era ministrul Transporturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.