Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu: Avem misogini în PNL

gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, la şcoala de vară a Organizaţiei de Femei a PNL, ca politica romaneasca e plina de misogini.

"Nu o să schimbăm percepţia despre femeia în politică dacă nu o să ne considerăm parteneri egali. De misoginism este plină politică, societatea românească şi avem exemple printre noi, în PNL, de misogini slavă cerului. Nu cred că aveţi emoţii că va uitaţi în stânga, în dreapta şi să rataţi vreun bărbat care să se uite înspre noi de sus în jos, nu, o să găsiţi peste tot. Antidotul îl ştiţi, nu este replică acidă, este calmul. Întotdeauna răspunsul la dispreţ, misoginism, mârlănie în politică este calmul. Am păţit-o de prea multe ori şi am căzut în capcană replicilor de prea multe ori. Sfatul meu este să priviţi cu calm, cu înţelegere şi să mergeţi mai departe şi veţi avea succes", a spus copreşedintele PNL, potrivit Mediafax.

Gorghiu le-a reproşat femeilor din partid că nu sunt destul de îndrăznețe.

"Niciodată fără o competiţie nu o să poţi obţine o funcţie, niciodată într-o cursa nu poţi să speri să obţii ceva. Îmi pare rău că sunteţi pe degete numărate femeile care îndrăzniţi să intraţi în această competiţie, într-un joc care de multe ori se suprapune peste fermă animalelor. Dacă clamăm funcţii fără să ne înscriem în competiţii greşim", a afirmat Gorghiu, afirmând că nu vede în sală suficientă "pasiune" şi "convingere" din partea colegelor sale.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.