Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu cere gratuitate pentru transportul tinerilor în ziua alegerilor și Ciolos execută ordinele?

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a propus la începutul lunii, într-o vizită la Timișoara, ca executivul să ofere studenților o zi liberă și transport gratuit la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Iar Ciolos a decis să îi deschidă el o ușă doamnei care bate cu disperare pe la apartamentele de unde cei mici răspund că nu deschid la hoți. De, copiii știu și simt mai bine…

Ministerul Transporturilor vrea acum să îi transporte gratuit, cu trenul, pe elevi și studenți în 11 decembrie. Impactul bugetar al acestei măsuri este estimat la 22,5 milioane lei, adică 5 milioane euro, potrivit unui proiect de OU.

Domnule Ciolos, un gest minim pentru consolidarea democrației în România ar fi să acordați gratuitate tuturor celor care vor să meargă la vot, în localitățile de unde provin. Nu doar unora.

În calitate de tata, mândru de fiul sau, știu clar că tinerii sunt viitorul nostru, dar îi nedreptățiți, în acest mod ostentativ, pe salariați, șomeri, varstnici, etc...

Pe ei cui îi lăsați? Sau vă este frică de votul acestora? Credeți că doar tinerii ar pune stampila pe PNL, motiv pentru care vreti sa va asigurati voturile?

Cred că alegătorii sunt mult mai inteligenți decât credeți dvs, așa că vor ști de ce vreți să faceți această mișcare politică!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.