Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu, la Chicago: A fost o surpriză prezenţa familiei soţilor Bodnariu

bodnariu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu s-a întâlnit, în Statele Unite ale Americii, cu familia soţilor Bodnariu, la un eveniment organizat cu ocazia a 14 ani de existenţă a ziarului Tribuna Românească. 

"Atmosferă caldă, emoţionantă la sărbătoarea ziarului Tribuna Românească, ziarul românilor americani. A fost o surpriză prezenţa familiei soţilor Bodnariu, care a mulţumit autorităţilor române şi comunităţii pentru sprijin", a scris Gorghiu, duminică seara, pe Facebook, după ce a participat la evenimentul organizat la Chicago. 

Mesajul liderului PNL este ilustrat de câteva fotografii, între care şi una cu rude ale soţilor Bodnariu. 

Pe 18 ianuarie, copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţinea că în cazul Bodnariu a fost o reacţie întârziată din partea statului român. 

"A fost o reacţie întârziată din partea statului român. Mă bucur că într-un final au înţeles că este important să protejezi orice cetăţean indiferent unde se află şi să soliciţi o procedură transparentă. În mod cert, statul este suveran să îşi gestioneze procedurile, legile, dar o procedură transparentă eşti obligat să soliciţi, eşti obligat să te îngrijeşti de soarta cetăţeanului tău, mai ales că vorbim de copii minori, cetăţeni români", afirma Gorghiu la acea dată. 

Copreşedintele PNL se află, până la sfârşitul săptămânii viitoare, într-o vizită în Statele Unite ale Americii. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.