Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu, mesaj pentru Dragnea: 'Are ocazia să arate că a învățat lecția...'

gorghiu

Preluarea preşedinţiei PSD de către Liviu Dragnea poate fi şi începutul unei relaţii mai bune între social-democraţi şi liberali. Ambele părţi par mai deschise la dialog după ce au scăpat parţial de Victor Ponta. Copreşedintele PNL Alina Gorghiu îi cere lui Dragnea să susţină introducerea pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Parlamentului, în care se va discuta cererea preşedintelui de reexaminare a Codului Fiscal, şi proiectul legii votului prin corespondenţă.

Vezi şi: Alina Gorghiu face anunțul: Nu e un secret ca suntem impreuna. Nu va panicati!

"Legea votului prin corespondență trebuie să fie adoptată înainte de luna septembrie, pentru ca românii de peste hotare să poată beneficia de acest sistem la alegerile parlamentare de anul viitor. I-am cerut liderului PSD, Liviu Dragnea, să sprijine propunerea PNL de a discuta această lege în sesiunea extraordinară a Parlamentului, care se va convoca pentru Codul Fiscal. Liviu Dragnea are ocazia să arate că măcar domnia sa a învățat lecția alegerilor din 2014 și nu vrea să repete abuzurile de atunci", afirmă Alina Gorghiu, pe Facebook.

Vezi şi: Gorghiu, despre scenariul preluării funcției de Premier

Legea votului prin corespondenţă este intens cerută de românii din diaspora şi susţinută de preşedintele Iohannis. O asemenea lege ar putea fi o soluţie pentru eliminarea cozilor de la secţiile de votare din diaspora. În toamna anului 2014, la alegerile prezidenţiale, cozile din diaspora şi incapacitatea Guvernului de a găsi o soluţie au generat o stare de nemulţumire care a înclinat balanţa către contracandidatul lui Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.