Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu, reacție la acuzațiile de PLAGIAT la adresa rectorului Pirtea: 'Dacă se dovedește...'

gorghiu pirtea

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, reacţionează la acuzaţiile de plagiat la adresa rectorului Universităţii de Vest din Timişoara, candidat aflat pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor a PNL Timiş.

Vezi şi: Rectorul Universității care o anchetează pe Kovesi, acuzat de PLAGIAT

"Da, dacă se dovedește că a plagiat, drumul PNL și drumul domnului Pirtea se vor despărți. Dar, în acest moment, nu vorbim de o hotărâre sau un lucru dovedit. Cred că în acest moment vorbim de o anchetă jurnalistică, instituțiile statului trebuie să-și facă treaba. Să nu uităm că este campanie, ultima săptămână, motiv pentru care eu aș trata această temă echilibrat, ca un subiect sensibil. Indiferent de cine vorbim, dacă criteriile de integritate sunt încălcate, drumul PNL se separă de drumul acelui membru", a declarat Gorghiu, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara.

Întrebată dacă a vorbit cu Pirtea despre aceste acuzaţii, Gorghiu a răspuns că urmează să o facă. Cât despre măsurile care ar urma să fie luate, preşedintele PNL a comentat scurt: "Nu vreau să intru în scenarii. Există semne de întrebare ce vor fi analizate. Am încredere că domnul Pirtea are capacitatea de a demonta aceste acuzații."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.