Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu scoate artileria grea: Lista eșecurilor PSD

alina gorghiu

După un schimb dur de replici, de la distanță, cu Victor Ponta, Alina Gorghiu scoate artileria grea în lupta cu PSD. Președintele PNL întocmește lista eșecurilor din guvernările PSD.

Vezi și: Victor Ponta, atac suburban la adresa liderului PNL. Alina Gorghiu: Limbaj marca Traian Băsescu

Potrivit Alinei Gorghiu „agresivitatea discursului de campanie al PSD arată un singur lucru: frica de votul din 11 decembrie”. Președintele PNL îl acuză pe Dragnea că „l-a scos în față deliberat pe Victor Ponta pentru a otrăvi atmosfera de campanie și a îndepărta oamenii de urne”. Ulterior, Gorghiu îi transmite lui Dragnea o listă de fapte pe care le pune se seama guvernării PSD din perioada 2012-2015 (începută în USL, alături de PNL):

„- Niciunul dintre cele 200 de proiecte depuse de guvernarea PSD nu a fost eligibil pentru finanțarea prin Planul Juncker pentru investiții. Din incompetență, lipsă de expertiză, superficialitate – spuneți-i cum vreți.

- Milionul de locuri de muncă din programul de guvernare PSD a rămas o glumă proastă.

- An de an, guvernarea PSD a tăiat investițiile publice în mod iresponsabil, în timp ce România ducea lipsă de autostrăzi, de spitale, de școli bine utilate, de modernizarea satelor, de locuri de muncă.

- Guvernarea PSD a împovărat și mai mult contribuabilii din România, cu 40 de taxe nou introduse și majorate.

- Prestația guvernării PSD în privința infrastructurii de transport a fost jalnică. Ponta nu a fost capabil sa construiască nici măcar un km de autostradă printr-un proiect propriu. La finalul guvernării, bilanțul a ieșit pe minus: PSD a dărâmat mai mulți kilometri de autostradă decât a construit, pentru că tronsonul Sibiu-Orăștie s-a construit prost și s-a surpat.

- În timpul guvernării PSD, sărăcia a crescut de la un an la altul. În perioada 2012-2015, rata sărăciei s-a ridicat, de la 22,9%, la 25,4%. Numărul românilor săraci a crescut cu aproape 450.000!

- Jaful din banii publici a fost regulă și persistă în fiefurile pesediste: la Târgu Jiu, sub ochii lui Ponta, primarul a cumpărat un brad de Crăciun de 100.000 euro, pe banii contribuabililor.”

Vezi și: Sondaj SOCIOPOL: Diferențe MAJORE. Prezență SURPRIZĂ la vot

Alina Gorghiu mai acuză PSD de „blocarea votului în diaspora, corupție generalizată în administrațiile pesediste, promovarea oamenilor compromiși în funcții publice”. „PSD crede că cine țipă mai tare și aruncă cele mai multe grosolănii, își impune punctul de vedere. Eu cred că minciuna și tupeul nu pot acoperi dezastrul pe care PSD l-a lăsat în urmă. Și nici nu pot întoarce România în timp”, este concluzia președintelui PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.