Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greblă, cu vocea tremurândă la ieșirea de la DNA: Nu are legătură cu CCR - VIDEO

toni grebla dna iesire

Judecătorul CCR, Toni Greblă, a ieșit vizibil afectat de la DNA și vocea îi tremura vizibil.  Greblă susține că nu a luat niciodată mită și a explicat că această audiere nu are legătură cu activitatea sa de judecător la Curtea Constituțională.

”Eu nu am luat niciodată bani pentru ceea ce am făcut. Nu am făcut niciodată afaceri, nu am acțiuni. Vreau să vă asigur că nu are nicio legătură cu vreo decizie în calitate de judecător CCR”, a declarat Toni Greblă.

Toni Greblă a ținut să explice că orice avantaje ar fi primit, toate au venit din partea rudelor sale. ”Am primit de la rude (masina). Si eu ii mai dau cate o masina”, a precizat Greblă. Judecătorul CCR a explicat că Ion Bîrcină, cel care i-ar fi dat mita, este finul său.

Judecătorul CCR a ținut să explice că nici ferma de struți de la Gorj nu-i aduce venituri. ”Nu este o ferma de struti este o gospodarie batraneasca in care sunt si vreo 7 struti. Nu incasez niciun ban acolo. Te costa mai mult intretinerea la 7 struti”, a mai precizat Greblă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.