Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gregorian Bivolaru primește o VESTE BUNĂ tocmai din Suedia

gregorian bivolaru

Lovitura de teatru in cazul lui Gregorian Bivolaru. Suedia il considera inca azilant politic pe guru MISA. Cel putin asta au sustinut autoritatile in raspunsul trimis la cererea judecatorilor francezi.

"Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare, Bivolaru are azil obtinut in Suedia pentru ca a fost persecutat in Romania", sustin avocatii lui Bivolaru, transmit Stirile Kanal D.

Confirmarea statutului de azilant a venit chiar astazi in sedinta publica. 

Guru nu se bucura... inca. Soarta lui atarna de hotararea judecatorilor francezi. Dar probabil ca i-a multumit universului cand a trecut pe langa capela aflata in incinta Curtii de Apel din Paris.

Vedetă Antena1, ofertată de UEFA pentru EURO 2016

Guru Bivolaru a fost prins in Franta la sfarsitul lunii februarie la un targ de carti ezoterice.

Seful biroului de urmariti international din Franta, Bruno Le Boursicaud: "Am fost contactati pe internet de persoane care ne-au spus ca Bivolaru se afla efectiv in Paris. Si ne-au semnalat chiar prezenta lui la un targ de carti ezoterice. L-am vazut atunci pe Bivolaru inconjurat de toti adeptii lui. Ne-am dus la el si am confirmat ca era barbatul din fotografie. El a folosit argumente false, a mintit, a spus ca nu este Gregorian Bivolaru, ca nu este de nationalitate romana, ca nu intelege de ce vrem sa-l arestam, dar i-am verificat amprentele. El avea acte false bulgare, s-a scuzat in fata instantei ca avea acte false, a explicat ca i-a fost frica".

Una dintre cele mai complicate operatiuni de prindere a unui urmarit international s-a incheiat acum trei luni. Gregorian Bivolaru era fugit din tara de 11 ani dar politia franceza l-a gasit dupa o cautare de 4 ani. 

Arestul pare sa nu-l deranjeze. Mai ales ca va sta acolo pana pe 25 mai cand s-a fixat urmatorul termen de judecata.

Elodie Journeau, avocata lui Bivolaru: "Am mers la el de mai multe ori, considera ca este bine tratat. El citeste, scrie si evident continua sa practice yoga".

Gregorian Bivolaru a fost condamnat la 6 ani inchisoare in Romania pentru infractiunea de act sexual cu minori. Cea care i-a venit de hac este chiar una dintre victimele sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.