Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greii din PSD si PNL dezvaluie secretele motiunii de cenzura. Cum si cu cine negociaza PNL

vot cu bile

Doi grei din PSD si respectiv PNL au dezvaluit secretele motiunii de cenzura. Acestia au spus-o fara ascunzisuri ca de multe ori motiunile se fac din considerente de imagine si mai putin dorinta de a sanctiona un Guvern.

"O faci cand vrei sa te relansezi ca partid, sa iesi in fata cu un mesaj sau cand stii ca poti sa darami un Guvern", a spus secretarul general al PNL Marian Petrache la Antena 3.

"O motiune o faci sa te reinventezi ca partid, sa tragi un semnal de alarma", a spus liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu.

Pentru schimbarea Guvernului, lucrurile sunt mai complicate, iar traseismul este elementul cheie in aceasta ecuatie: "Criticam traseisum, dar ne place ... uneori" au spus cei doi.

Marian Petrache s-a aratat insa increzator ca motiunea de cenzura a PNL pentru a schimba Guvernul Ponta va avea succes, iar aceasta nu va fi depusa pana nu vor exista toate elementele care sa indice ca ea va si trece, din moment ce numai o motiune de cenzura este permisa in fiecare sesiune parlamentara.

"Simtim ca putem face majoritate PNL in Parlament. Motiunea o introduci o data pe sesiune si nu tragi cartusul daca nu stii ca ai totul pregatit. (...) Putem actiona peste o saptamana sau pentru 3 luni", a spus Marian Petrache.

Acesta a mai spus ca PNL va discuta cu FIECARE parlamentar in parte in speranta de a obtine o noua majoritate.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.