Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greii PSD, puși cu botul pe labe de Victor Ponta

psd

Înaintea Comitetului Executiv, Liviu Dragnea și apropiații săi au cerut Congres PSD de urgență, care să fie organizat în luna decembrie. Victor Ponta a bătut cu pumnul în masă și a cerut Congres în martie 2015.

Între timp, majoritatea greilor PSD par să se fi calmat și au acceptat varianta lui Victor Ponta. De altfel, Victor Ponta și Liviu Dragnea au dat semnalul clar înantea CEX-ului: cei doi au venit împreună.

Citește și: Răsturnare majoră de situație în ședința PSD

”Un război nu aduce decât victime. Prin urmare trebuie să înțelegem că în momentul în care am exprimat opțiunea pentru acest partid, am exprimat opțiunea și pentru membri lui și, ca urmare, și toleranța intră în inteligența cu care tratăm această situație.

Eu cred că unii au plătit deja (...) Eu cred că trebuie să ne lăsați puțin să facem ceea ce este normal”, a declarat Ecaterina Andronescu.

”Eu sunt convins că va fi o discuție lucidă, calmă, responsabilă. Nu e prima oară când trecem prin momente delicate. Cred că în cele din urmă interesul comun al partidului nostru, al guvernării noastre va ieși la iveală”, a declarat Mircea Geoană

”Sunt convins că PSD trebuie să rămână la guvernare, pentru că PSD a guvernat bine până acum. Dacă sunt colegi de ai noștri care au greșit grav, atunci evident că organismele statutare ale partidului vor lua o măsură (...) Trebuie făcută o analiză cât se poate de clară.

Un Congres am putea avea, deși nu este cazul după părerea mea, și nici în perioada următoare, până la Congresul normal”, a declarat Marian Oprișan.

”Congresul trebuie să fie cât mai repede, în decembrie”, a declarat Nicolae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, organizația cu cel mai bun scor la prezidențiale.

”Eu cred că lucrurile trebuie analizate bine. După cum a zis și președintele, Congresul trebuie să fie în februarie-martie”, susține Vanghelie.

”Sunt total de acord cu președintele Victor Ponta și cred că trebuie să organizăm Congresul în luna martie”, a declarat Dan Șova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.