Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grevă SPONTANĂ la Primăria Borșa / UPDATE

protest primaria borsa

Angajații Primăriei orașului Borșa au intrat astăzi în grevă generală, ca urmare a unor noi agresiuni din partea reprezentanților Composesoratului Borșa. Aceștia au intrat în Primăria Borșa în timpul programului de lucru și au început să agreseze angajații.

Contactat de ȘTIRIPESURSE.RO, Ion Sorin Timiş, primar al oraşului Borşa, a declarat că „atât avocatul, care reprezintă Composesoratul Borșa, cât și un reporter al televiziunii B1 Tv au bruscat angajații, au încercat să intre în birouri și să filmeze și au forțat intrarea în casieria unității, chiar dacă angajații primăriei le-au comunicat acestora că în casierie nu pot intra persoane din afara instituției”.

UPDATE: În replică, conducerea postului B1 Tv a declarat pentru ȘTIRIPESURSE. RO că nu este vorba despre niciun reporter B1 TV și că probabil este o confuzie a primarului Ion Sorin Timiș. La rândul său, primarul a precizat că „o persoană cu un aparat de fotografiat și cu o legitimație pe care scria reprezentant B1 tv a fost în sediul primăriei astăzi”.

Lovitură GREA pentru Victor Becali! Ce au hotărât ASTĂZI magistraţii

„Aceștia au intrat în instituție singuri, nefiind însoțiți de executorul judecătoresc”, a subliniat Ion Sorin Timiș.

Angajații au ieșit în fața primăriei și au refuzat să intre în birouri, spunând că s-au săturat ca activitatea să le fie perturbată continuu de reprezentanții Composesoratului, care intră forțat în birouri, îi filmează, tulbură liniștea și ordinea publică, creând o stare de disconfort și de insecuritate atât pentru angajați, cât și pentru public.

Unul dintre angajați a fost bruscat pe scări intenționat, a declarat primarul Ion Sorin Timiș pentru ȘTIRIPESURSE.RO, tocmai pentru ca acesta să riposteze și să le ofere un motiv de scandal. Angajatul nu a răspuns provocării intenționate și după un timp reprezentanții Composesoratului Borșa au părăsit instituția.

Primăria Borșa a ajuns să fie executată silit după ce Composesoratul Borșa a câștigat în instanță 17.000 hectare de teren cu vegetație forestieră, într-un proces care durează de ani de zile.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.