Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grigoraș, demis cu SCANDAL de la Pandurii: 'M-au dat afară ILEGAL'

www.digisport.ro
Petre Grigoraș

Anul a început cu vești proaste pentru Petre Grigoras care a fost anunțat că nu mai este antrenorul celor de la Pandurii. Tehnicianul, care a fost înlocuit pe banca tehnică a gorjenilor de Flavius Stoican, afirmă că a fost dat afară ilegal.

Grigoraş a dezvăluit cum a decurs întâlnirea cu administratorul special Marin Golea şi afirmă că a rămas surprins de reacţia conducerii celor de la Pandurii în privinţa sa.

"Am vrut să văd care e reacția administratorului special Golea, dar e clar că n-am spus-o chiar atât de serios. Am spus că accept ce mi-a propus dânsul: 1.500 de euro brut. I-a căzut fața, vă dați seama. Se așteptau ca eu să fiu un tip care să cedez din start, să rup imediat contractul și să plec. Bineînțeles că suma a fost propusă ca să plec, dar eu am acceptat-o. Surpriză! Vă daţi seama că i s-a schimbat faţa. După care a început cu alte lucruri, că trebuie să încercăm cu altcineva.

Citește și: Monica Niculescu, în sferturile turneului WTA de la Hobart; Raluca Olaru, calificată la dublu

Trebuia să îmi spună dinainte de Sărbători. Mi s-a dat o hârtie că o să-mi dea ce mai au să-mi dea din contract. Dânsul avea pregătită şi decizia de încetare a contractului de muncă cu litera i, parcă, care nu mai există.

Au existat nişte replici verbale, dar atât. Am primit decizia de încetare a contractului, ceea ce mi se pare ilegal. Trebuie să faci cercetări, să dai avertisment, amenzi, nu aşa...O trimit şi eu la avocaţi, că nu mă pricep. Dacă mă pricepeam mai mult la acte, eram avocat eu. Mi-au desfăcut contractul, mi-au dat decizia de încetare din data de 9, ce să mai caut la antrenamente? Nu mi-am dat nicio demisie, nimic.

Nu am primit niciun salariu de când am venit la Pandurii, în vară. Dânşii au încercat altă modalitate, o modalitate neloială, neprincipială. Aveam o relaţie bună, de asta am rămas extrem de surprins. Dar asta este viaţa, trebuie să acceptăm deciziile luate de unii. Ei mai întâi mi-au propus să ne despărţim amiabil, nu ne-am înţeles, după care a scos de sub mapă decizia de încetare a contractului cu data de 9.", a declarat Petre Grigoraş, la Digi Sport Matinal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.