Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu a numit un anti-pesedist convins într-o funcție cheie: Cum 'înjura' PSD în martie/ FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu guvern gesturi inquam

Premierul Sorin Grindeanu l-a schimbat pe omul care l-a criticat pe Dragnea din funcţia de guvernator al Deltei Dunării şi a numit un om care până recent îşi exprima vehement opiniile anti-PSD.

Mălin-Matei Muşatescu a fost numit în funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării", printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Totodată, şeful Executivului l-a eliberat pe Grigore Baboianu din funcţia de guvernator, acesta având recent critici la adresa pescarului Dragnea. (Detalii AICI!) Cele două decizii au fost luate având în vedere o propunere de luni a vicepremierului - ministru al Mediului, Graţiera Gavrilescu (ALDE).

Vezi şi: Zi crucială pentru războiul din PNL. Condiţiile lui Bolojan vs pericolul hemoragiei din partid

Vezi şi: Oprea trage de TIMP: Cazul său ajunge la Curtea Constituțională

Cineast, realizator de filme la Fishing&Huting Channel, fondator şi redactor-şef la trei reviste de pescuit, Mălin Matei Muşatescu este un ecologist convins, fiind vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Delta. În acelaşi timp, noul guvernator al Deltei Dunării este un anti-pesedist convins, aşa cum reiese din postările de pe pagina sa de Facebook din ultimele luni. Mare amator al articolelor critice la adresa actualei puteri, publicate de HotNews, Revista 22, Republica sau Digi 24, Muşatescu o distribuie inclusiv pe Monica Macovei și opiniile ei despre justiție.

Noul guvernator al Deltei Dunării, numit de Guvernul PSD, afirma în urmă cu o lună că PSD reprezintă cel mai bine "degradarea morală, culturală şi genetică a românilor". Deşi a fost numit la propunerea unui ministru ALDE, Muşatescu afirma tot în luna martie că "Tăriceanu merită să facă puşcărie nevinovat, pentru prostie cu premeditare".

Câteva dintre postările lui Mălin Muşatescu:

22 martie - Prioritatile guvernarii PSD:

1. Legalizarea coruptiei la nivel inalt

2. Intrarea Romaniei in incapacitate de plata

3. Fortarea romexit

4. Bugetarea defectuoasa a armatei si slabirea legaturilor cu NATO

5. Stoparea investitiilor, distrugerea infrastructurii

6. Reintrarea in zona gri controlata de Moscova

7. Crearea contextului politic pentru enclavizarea Tinutului Secuiesc

8. Unirea cu Rep. Moldova

22 martie - Legea Nicolicea - PSD: INTERESUL NATIONAL ESTE PENTRU PARLAMENT DOAR PUR CONSULTATIV

19 martie - PSD, UDMR si o parte din PNL au votat impotriva interzicerii exportului de lemn. Mafia care calamiteaza Romania pentru urmatorii 50 de ani, cel putin din punctul de vedere al mediului, al aerului pe care il respiram si al desertificarii acestei tari se afla in Parlament. Cititi listele acestor trei partide cu alesii lor si veti vedea numele tradatorilor de neam si de tara.

17 martie - Mai stiti nava aia fumeganda (sub pavilion german), plina cu deseuri toxice, care nu era primita in niciun port din lume? Aia care a fost totusi primita in Constanta si nu mai stie nimeni daca a mai plecat sau nu, daca a fost golita sau nu de incarcatura. Nu o sa zic acum prin ce colt de tara frumoasa au ingropat miseleste ciocoii momentului mizeria cu pricina, ci as vrea sa imi imaginez ca am imbarca pe o nava fumeganda toti politicienii actuali si fosti ai Romaniei. Parlamentari, politruci din ministere, guvernanti. Cu siguranta nava nu ar fi primita in niciun port din lume. Asa ca i-am lua tot noi inapoi, pe la Constanta.

15 martie - Adevarata legitimitate a PSD este data de faptul ca exprima cu fidelitate in plan politic degenerarea morala, culturala si pe alocuri genetica a unei bune parti din poporul roman.

14 martie - Tariceanu merita parnaie nevinovat. Sa ia asa, fo 10 ani, pentru prostie cu premeditare.

8 martie - Conform declaratiei coclite de Tariceanu, de astazi doar Parlamentul reprezinta in mod legal vocea poporului, nu si poporul, care cam trebuie sa ramana mut,

"Legislativul se angajează cu fermitate să servească exclusiv naţiunea pe care o reprezintă, opinia structurată şi legală a societăţii româneşti fiind exprimată în mod legitim şi cu exclusivitate de Parlament."

28 februarie - Omul care este Dumnezeul Constitutiei, ala care este un fel de monarh al Republicii, echidistant si fara de partid, recte Valer Dorneanu, a fost deputat PSD, functie in care alaturi de Iordache Alta Intrebare si Mohora in 2007 faceau modificări la Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie şi a celor conexe acestora. Mai precis dezincriminarea faptelor privind deturnarea de fonduri sau utilizarea subvenţiilor de la bugetul de stat. Restul este separarea puterilor in stat.

27 februarie - La Cluj si Bucuresti protestatarii au luminat strada cu steagul UE. Este un simbol care i-a scos din minti pe multi dintre pesedistii utilizatori de FB. Iata de pilda cum un pesedist comenteaza la o postare cu acest eveniment (este roman? daca este, avem un caz de imbecilism functional):

Nicolae Adrian Andoco: Rezistați in mamele voastre , rupeti-va daca asta vreți și lipiți a la unguri și la împuțiți de nemți ,la fasciștii , să le fiți slugi credincioase , servitori că și mama primei loaze , amândouă mama și fiica ta!Sificatoare și excroace . Duceti-va prostanacillor la unguri și la nemți ,cu Ardeal cu tot să fiți viermii lor . Vom trăi și vom exista și fără voi , noi ceilalți . Dar luați - vă și tradatorii cu voi ,pe imputitul fascist Iohanis , pe spalacitul și latura ciolos , pe vrăjitoarea Macovei , și toată gașca lor de trădători și a voastră și pe securiștii voștri Ioan rus , Vasile Pușcaș și tot " grupul de la Cluj " nucleu important al securității și va duceți in pizda mamelor voastre unde a dus mutul iapa și banul cârlanul , să nu mai vină nici numele după voi !!!!!!!!

Asta mi se pare esenta propagandei de pe Antena 3, B1 si RTV, plus teoriile vehiculate de Dragnea, Tutuianu, Tariceanu, Vasilescu & Co.

27 februarie - In Delta Dunarii a fost implementat postulatul domnului Dragnea enuntat la intalnirea cu primarii pesedisti: DISTINCTIA DINTRE LEGALITATE SI OPORTUNITATE. Acum doua saptamani presedintele asociatiilor de pescari profesionisti din Delta anunta ca prohibitia stiucii va fi amanata, deoarece este pod de gheața. Cu totii stim ca stiuca este pescuita pentru icre (peste 200 lei/kg) fara probleme SUB GHEAȚA. Astazi in Delta Dunarii gheața s-a topit, dar prohibitia la stiuca nu a intrat in LEGALITATE pentru a nu afecta OPORTUNITATEA unor braconieri si cherhanagii de a castiga in continuare cateva sute de mii de euro din decimarea efectivelor de stiuca din Rezervatie.

26 februarie - MILIONUL CA UN FETISH

Sa iesi la un miting si sa strigi "huo" fara sa stii pentru cine. Sau sa stii pentru cine, dar sa nu stii pentru ce. Sa te incoloneze primarul, sa te suie in autobuze, sa te scoata din comuna, de la gainile tale, de la tuica ta, de pe banca ta de langa gard. Si sa te duci la oras pentru a striga ce iti zic agitatorii de partid, sau sa te inghesui sa-i pupi mana baronesei Plumb, mana plina deja de balele admiratorilor care au "consumat" ceva in sat, dimineata, inainte sa vina autobuzele. Sa primesti de la partid o pancarta pe care nici nu te obosesti sa o citesti, sau pe care nu stii sa o citesti, si sa umbli cu ea indignat pe strazile unui oras. Asta inseamna sa iei parte la un miting pesedist.

Imaginea protestelor de la Cotroceni este una a degradarii partidului, imagine populata cu analfabetii septagenari dependenti de arderea vrajitorelor pe rugul mediatic al Antenei3 si RTV. Chiar si PSD si-a dat seama ca niste sunete insuficient articulate de gurile stirbe si schimonosite de ura ale unor pensionari nu au cum sa convinga pe cineva ca "poporul" sustine guvernul. Asa PSD a simtit nevoia sa faca saltul de la Floricica Dansatorea, la Rovana Plumb. Cu primarii, cu autobuzele, cu scena si amplificare, cu televiziunile infractionale, PSD nu a reusit sa aduca in strada mai mult de cateva mii de oameni. Milionul de romani furiosi care apara guvernul este fetishul lui Dragnea si nu va putea fi pus in scena nici trimitand gonacii in Romania profunda pentru a scutura tufisurile ca la vanatorile de la Balc, doar, doar vor scoate din ele parsii, vulpile, mistretii si bursucii pentru a iesi la numar.

Si sa mai stiti ca marele absent din toate aceste zvarcoliri ale social-democratiei teleormanene este functionarul public. Pentru ca functionarul public, dupa ce partidul i-a marit salariul, i-a dat vouchere de vacanta, dupa ce i se promite salariu minim mai mare decat la privat, a dat teapa si nu s-a prezentat la chemarea partidului, in piata, la miting. A dat teapa exact ca studentul care a primit de la partid gratuitate pe tren, si el a venit la Bucuresti la protest in fata Guvernului. Pentru ca fara platforme muncitoresti mamut si mine in care colcaie doua generatii de mineri ostracizati este foarte complicat sa mai gasesti un milion de romani dispusi la o adica sa dea ciomege in cap altor romani care injura partidul. PSD-ul lui Liviu Dragnea este caricatura Partidului Comunist, asa cum demonstratiille de sustinere ale acestui partid sunt caricaturi ale mitingurilor ceausiste de 23 August. Batranii militieni, fostele secretare de la judeteana de partid si fostii activisti comunisti isi plang astazi in pumni. Singura lor alinare este seara, cand Gadea le administreaza doza de ura, ca pe o dializa perversa.

23 februarie - Comisia Europeana a afirmat ca este de partea populatiei care a protestat impotriva OUG13. Nu a zis nimic despre probleme de comunicare sau despre faptul ca s-a gresit cand a fost emis acest OUG seara. In schimb CE acuza guvernul Grindeanu ca a incercat sa schimbe brusc ireversibilitatea luptei anticoruptie. Indiferent ce s-a intamplat apoi in Parlament cu OUG 13 - 14, tentativa se pedepseste oricum, pentru ca Justitia este legata la ochi, nu-i asa? Le atrag atentia unor colegi de breasla - fata de care am in continuare tot respectul si toata pretuirea - ca nu este suficient sa injuri "hamsterul" lui Dragnea in print pentru a deveni credibil in mediul virtual cand te alaturi corului Antenei3, RTV si B1 pe teme deja batatorite (DNA, Kovesi, Servicii, procurori/judecatori, Iohannis, looserii de la proteste, multinationalele).Este ca si cum ai incerca sa fii un Dragnea ventrilog, care din cand in cand vorbeste din burta si cu vocea lui Chirica. Nu te mai crede decat Floricica Dansatoarea, iar aia nu citeste ziare.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.