Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu bate cu pumnul în masă, după ce Dragnea l-a mustrat public

Cotidianul
Grindeanu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o ieșire publică la adresa ministrului de Finanțe, dar și la adresa premierului, cărora le-a transmis că nu trebuie să mai permită ieșirea din rigorile fiscal bugetare. Pe cale de consecință, Grindeanu a intervenit și impune un calendar de 14 măsuri pentru creșterea colectării la bugetul de stat.

Citește și: Klaus Iohannis anunță NEGOCIERI cu Dragnea, pentru serviciile secrete

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu, a declarat miercuri că premierul Sorin Grindeanu a discutat încă de săptămâna trecută cu şeful ANAF şi cu reprezentanţi ai conducerii Ministerului de Finanţe despre modul în care veniturile bugetare vor fi crescute, urmând ca la viitoarea şedinţă pe aceeaşi temă să constate gradul de implementare a celor 14 măsuri dispuse în plan fiscal-bugetar. 

"Premierul Grindeanu a avut încă de săptămâna trecută întâlniri cu preşedintele ANAF, cu secretarul de stat din Ministerul Finanţelor exact pe această temă, a discutat despre modul în care veniturile la buget pot fi crescute, despre eficientizarea activităţii ANAF. Cei de la ANAF au venit cu o serie întreagă de propuneri, 14 propuneri, le ştiţi cu toţii. Pe baza acestor propuneri, fiecare cu termene clare de implementare, premierul aşteaptă la următoarea şedinţă - vor avea loc şedinţe similare, din două în două săptămâni - aşteaptă informări din partea Ministerului de Finanţe şi din partea celor de la ANAF în ceea ce priveşte gradul de implementare a acestor măsuri", a precizat Alina Petrescu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, solicitată pentru o reacţie la afirmaţiile făcute de preşedinte PSD la adresa Guvernului. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat miercuri că Executivul nu trebuie să îşi mai permită niciodată să iasă din rigorile financiar-fiscal-bugetare. Potrivit acestuia, toate măsurile care au fost prevăzute în programul de guvernare vor fi aplicate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.