Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu e susţinut şi din opoziţie: 'Este o anormalitate' să-l dăm jos

sorin grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu are parte de susţinere şi din partea opoziţiei. Mândria locală bate rivalitatea politică la Timişoara, unde deputatul PMP Cornel Sămărtinean consideră că nu este normal ca timișorenii să ceară demisia premierului.

Vezi şi: Sorin Grindeanu a dat iama-n prefecți și subprefecți: Pe cine a DEMIS

Vezi şi: STIRIPESURSE.RO rămâne cel mai citit site de ştiri din România şi în luna februarie

"Eu niciodată nu am înțeles de ce cetățenii Timișului și a Timișoarei au ieșit în stradă să ceară demisia prim-ministrului. Adică Timișoara are ocazia o dată la nu știu cât timp să aibă un prim-ministru și noi ieșim în stradă să îl dăm jos. Este o anormalitate. Ei au ieșit în stradă pentru OUG 13 și mi se pare corect acest motiv, dar nu înseamnă că trebuie să mergem până la a da jos prim-ministru. Și eu ies în fața opiniei publice să trag semnale de alarmă și să corectez eventuale anomalii din Guvern, dar nici nu mă gândesc la a cere demisia prim-ministrului", a spus deputatul Cornel Sămărtinean, potrivit gazetadinvest.ro.

Deputatul din partidul lui Băsescu consideră benefic faptul că județul Timiș are un premier bănățean. Totodată, susține că deputaţii şi senatorii care reprezintă judeţul Timiş au obligația să susțină proiectele județului în Parlamentul României pentru a putea primi finanțare de la bugetul de stat. "Îmi doresc ca prim-ministrul să stea cât mai mult la București, pentru că este din Timișoara. Îmi doresc să țină cont și, dacă are nevoie de sprijinul colegilor, indiferent de partide, suntem acolo să putem face ca Timișul și Timișoara să simtă că are un prim-ministru", a mai spus deputatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.