Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu și-a făcut BILANȚUL primelor zi ca premier: 'NU există școală'

Inquam Photos / Octav Ganea
sorin grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a făcut duminică un bilanţ al primelor sale zile de guvernare, el afirmând că "nu există şcoală de prim-ministru" şi că, din punctul său de vedere, au fost gestionate bine situaţiile apărute.

Întrebat la România TV dacă s-a acomodat la Palatul Victoria în cele 11 zile de guvernare, Grindeanu a răspuns că a intrat direct în situaţia cauzată de vremea nefavorabilă. "Am intrat direct în cod roşu (...) şi eu cred că noi, ca şi echipă - coordonate lucrurile de către Ministerul de Interne - am gestionat bine situaţiile apărute (...) Nu e vorba de acomodare, (...) nu există şcoală de prim-ministru, cum nu există nici şcoală de preşedinte. Eu pe unde am trecut ca şi om politic, fie că vorbim de vicepremiar al municipiului Timişoara, de deputat, de preşedinte al Consiliului Judeţean sau de ministru al Comunicaţiilor, am încercat tot timpul să-mi fac treaba cât de bine am putut".

Citește și: BOMBĂ - Liviu Dragnea anunță când vrea SISTEMUL să îl bage în pușcărie: au venit zvonuri către mine

Totodată, Sorin Grindeanu a precizat că el stă în Bucureşti, iar familia sa a rămas la Timişoara.

"Stau în Bucureşti, sigur, familia, nu. Familia mi-a rămas la Timişoara (...) Încă nu am apucat, fiind aceste zile pline, să am o discuţie foarte serioasă cu argumente pro şi contra mutării familiei mele la Bucureşti. (...) Familia mea cred că va rămâne la Timişoara. Am doi copii mici, care sunt obişnuiţi, au prieteni, au absolut tot acolo. Toate legăturile sunt la Timişoara (...) Sigur, acum sunt premierul României, dar toată cariera mea politică de până acum este legată de (...) Banat, Timiş şi lucrurile pe care le-am făcut acolo", a mai afirmat Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.