Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu, mesaj pentru primarii comunelor din România

inquamphotos.com / Octav Ganea
sorin grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis, luni, primarilor de comune din Asociaţia comunelor din România, reuniţi la Bucureşti, că în aceste săptămâni și-ar fi dorit să mai fi făcut parte din rândurile administrației publice locale și le-a promis că ușa sa va fi mereu deschisă.

„Trebuie să oferim tinerilor și oamenilor aceiași șansă în viață, indiferent de locul unde se nasc. Să știți că eu cunosc foarte bine lucrurile acestea, pentru că provin din administrația publică locală. Am fost 4 ani viceprimar, 6 luni preşedinte de consiliu judeţean. De multe ori în aceste săptămâni mi-aş fi dorit să mai fi făcut parte din rândurile dumneavoastră, dar totodată vă spun că trebuie să facem aceste schimbări. (...) Vă aştept la Guvern, la Palatul Victoria se mai întâmplă şi alte lucruri decât proteste. Vă rog să veniţi la Palatul Victoria. Noi lucrăm în continuare”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Tăriceanu, reacție tăioasă: Toată lumea în România face gargară cu corupția

Totodată, premierul a reluat tema „celor două Românii”, spunând că există diferenţe majore între românii din mediul urban şi cei din mediul rural.

„În continuare 47% din populaţia României trăieşte în mediul rural. Aproape 80% din teritoriu sau peste 80% este administrat de dumneavoastră, de comune. S-au schimbat foarte multe lucruri, dar în continuare de foarte multe ori parcă avem două Românii: o Românie urbană şi o Românie rurală. Diferenţele dintre rural şi urban sunt din ce în ce mai mari”, a spus premierul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.