Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu, sfat pentru Tudose pe tema 'revoluţiei fiscale': 'Ca sfat din partea mea...' (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu vorbeşte despre măsurile fiscale controversate pe care Guvernul se pregăteşte să le adopte miercuri prin ordonanţă de urgenţă. Acesta spune că nu poate să se exprime fără să aibă toate datele în faţă, însă i-a dat un sfat actualului premier.

"Vă spun cât se poate de sincer, nu pot să vă spun fără simulări în faţă dacă da sau dacă nu (dacă ar fi adoptat în calitate de premier trecerea contribuţiilor în sarcina angajaţilor - n.r.). Dar sunt convins de următorul lucru: atâta timp cât Mihai Tudose a luat această hotărâre, este o hotărâre bună, care vine în folosul oamenilor. Ca sfat din partea mea, pe care i l-am şi dat, este să se comunice mai mult pe acest subiect, pentru că e o etapă importantă în a explica de ce sunt bune aceste măsuri. Deocamdată auzim în spaţiul public doar explicaţiile celor care critică, ceea ce nu e ok", a afirmat Grindeanu, adăugând că măsurile vor produce efecte pozitive pentru români.

Grindeanu a mai precizat că proiectu de modificare a Codului Fiscal are puncte bune şi unele slăbiciuni, care trebuie comunicate. "Cred că asta lipseşte în acest moment şi e treaba Guvernului", a mai precizat fostul premier.

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.