Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu vorbește despre REMANIERE: Cui îi fuge pământul de sub picioare

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu guvern gesturi inquam

Premierul Sorin Grindeanu pare să fie în cele din urmă pe aceeași lungime de undă cu Liviu Dragnea în privința remanierii. După ce au lăsat impresia că au un conflict pe acest subiect, Grindeanu și Dragnea s-au afișat braț la braț la un eveniment al consiliilor județene.

Întrebat dacă se impune o remaniere, premierul a răspuns: „O să vedem în a doua parte a săptămânii. O să analizăm fiecare minister în parte.” Anterior, Grindeanu a susținut că nu este nevoie de remaniere, în ciuda declarațiilor lui Liviu Dragnea.

Premierul a lumărit și la cine se referea când a afirmat, într-un interviu pentru Agerpres, că „unora le fuge pământul de sub picioare”. Dacă unii au perceput declarația ca una războinică la adresa propriei conduceri de partid, Grindeanu a afirmat că s-a referit „La opoziție, bineînțeles.”

În opinia lui Sorin Grindeanu, „scorul” dintre putere și opoziție este în continuare 3-o. „S-ar putea să crească scorul, dar aici nu vorbim de individualități, ci de coaliție. În acest moment e 3-0 și eu cred că va crește scorul”, a mai declarat premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.