Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guardiola i-a închis porțile lui Hart la City: Unde a ajuns portarul, după împrumutul la Torino

www.digisport.ro
Joe Hart West Ham

West Ham a oficializat, marți, transferul portarului titular al naționalei Angliei, Joe Hart.

Goalkeeper-ul în vârstă de 30 de ani a preluat tricoul cu numărul 1 la echipa antrenată de SlavenBilic croatul despre care Hart a spus a avut un rol important în transferul său pe London Stadium,noul fief al "ciocănarilor".

Portarul Angliei va juca la West Ham sub formă de împrumut pentru un sezon, perioadă la finalul căreia londonezii îl pot transfera definitiv pentru 11,5 milioane de euro.

"Pentru mine e important să joc și e absolut extraordinar să am șansa să vin aici. Abia aștept să joc în sezonul următor în Premier League, la un club mare, ca West Ham", a declarat Joe Hart, la prezentarea oficială în tricoul londonezilor, conform Digisport.ro.

Citește și: Mai găzduiește România Euro 2020? Anunțul făcut de ministrul Sportului

"Întotdeauna am iubit clubul. Cred că e greu să găsești pe cineva care să nu iubească acest club, în afara fanilor rivalelor din Londra. Are ceva aparte, are istorie și mereu mi-a plăcut să joc împotriva lui West Ham", a mai spus portarul englez.

"Îl avem pe Slaven, cu care am vorbit și mereu l-am admirat ca manager. A făcut o treabă bună la naționala Croației și face o treabă bună aici, așa că nu a fost o decizie grea să vin aici", a mai precizat Hart.

Mutarea lui Joe Hart la West Ham a fost parafată după ce portarul englez a efectuat vizita medicală la gruparea londoneză. La fel ca şi sezonul trecut, atunci când a fost cedat pentru un an la Torino, portarul în vârstă de 30 de ani poate fi cumpărat definitiv de ”ciocănari”, cu 11,5 milioane de euro.

Joe Hart nu a intrat nici de această dată în vederile managerului Pep Guardiola, la fel ca şi anul trecut, deși mai avea doi ani de contract cu gruparea de pe ”Ettihad Stadium”, care a cumpărat un nou portar în această vară, Ederson Moraes, pentru care a plătit celor de la Benfica aproape 40 de milioane de euro. Joe Hart s-a prezentat la noua sa echipă și a luat parte la antrenamentul de azi de la Chadwell Heath. Goalkeeperul naționalei Angliei a avut controlul medical programat luni după-amiază. Adrian și Darren Randolph vor fi contracandidaţii lui Hart pentru un post de titular la West Ham în viitorul sezon din Premier League. Manchester City va suporta jumătate din salariul său, în timp ce WHU îl poate cumpăra definitiv pentru 11,5 milioane de euro. Hart a scris încă de duminică seară pe o rețea de socializare: ”Pe drum spre următoarea aventură“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.