Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul anunta cand va fi adoptat bugetul

bugetofagi

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunţat că la nivelul Executivului s-a stabilit un calendar de dezbatere şi aprobare a bugetului de stat pe 2016, astfel încât proiectul să fie aprobat de Parlament în jurul datei de 15 decembrie.

"În perioada imediat următoare, ordonatorii de credite îşi vor completa anexele. Undeva spre sfârşitul săptămânii vom avea şi liniile de ordonatori secundari şi terţiari completate pentru a avea structura defalcată a bugetului pe 2016. Aceste lucruri ar trebui finalizate undeva spre 2 decembrie, cel târziu 5 decembrie, cu acordul şi prin înţelegerea acestor elemente (...) la nivelul Ministerului de Finanţe. Din 5 decembrie, cel târziu, bugetul complet detaliat va fi supus unei consultări publice, va fi prezentat la nivelul Ministerului de Finanţe pentru o consultare publică. Nu cred că vom reuşi să stăm în consultare publică mai mult de o săptămână, pentru că intrăm în criză de timp şi intenţia iniţială, pe care încă sper să o respectăm, este să avem bugetul aprobat în jurul datei de 15 decembrie", a spus Suciu, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

El a adăugat că proiectul de buget va fi cel mai probabil aprobat în Guvern pe 10 sau 11 decembrie, urmând ca apoi să fie trimis Parlamentului, pentru a intra în dezbaterea comisiilor de specialitate şi pentru vot final.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.