Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Tudose dă testul în Parlament. Ludovic Orban: 'Vom face tot ce depinde de noi să treacă moțiunea'

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Moţiunea de cenzură depusă de liberali este citită şi votată în Parlament. Aritmetica nu-i ajută pe cei din PNL şi USR care au şanse foarte mici ca moţiunea să fie votată. În acest context, liderul PNL a declarat că liberalii vor face tot ce depinde de ei pentru ca moțiunea să treacă.

„În campanie mumă, la putere ciumă” e o moțiune care are argumente destul de puternice. Vom face tot ce depinde de noi să treacă această moțiune”, a precizat Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat că acest demers este o "obligație morală pentru PNL", pentru că este evident că guvernarea PSD-ALDE "duce spre nicăieri".

"Moțiunea are argumente suficient de puternice încât să convingă orice parlamentar care mai are o fărâmă de conștiință să voteze (...) Nu întotdeauna e vorba de matematică. Indiferent ce se întâmplă azi, PNL va continua să lupte cu această putere abuzivă, care are un plan de acaparare a statului și a justiției. Poate că cineva o să aibă demnitate și curaj și o să asculte de voința oamenilor, nu de ordinele lui Dragnea. Vreau să cred că în Parlamentul României sunt mai mulți reprezentanți ai cetățenilor decât slugi ale lui Dragnea și Tăriceanu".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.